Det er med stor glede at vi nå går i gang med Det unike jobbsøkerkurset og i løpet av 24/02/215 så vil den offisielle nettsiden og LinkedIn gruppen lanseres. I mellomtiden, her har du en liten smakebit på hva du kan forvente deg og en aldri så liten innsikt i hvorfor dette kurset er helt unikt.

Dette er et tilbud til deg som skjønner at du ikke vil finne veien til arbeidsmarkedet gjennom noen av de «tipsene» og «rådene» som renner over i det som finner av karrieresider, – de som publiseres av «eksperter» og «rådgivere» som tror at de kan utforme en formel som tvinger deg til å ofre identiteten din for å «vinne» intervjuet og «konkurransen» om drømmejobben … Dette er kurset for deg som ønsker å være deg selv i søknadsprosessen og som ønsker å fokusere på dine styrker.

For er det ikke underlig, eller latterlig, at når mennesker skal ut og søke jobb så blir de tvangsforet med vrangforestillinger om at det handler om å passe inn i en eller annen sjablong som er utformet av noen som egentlig ikke vet hvem de ser etter.

Vi har gleden av å presentere en modell som funker og som bryter ned noe av denne bunnløse frykten som skal gjøre deg i stand til å bevege deg inn i de riktige feltene i møter med din største utfordrer, – virkeligheten.

Vi kan tilby en modell som vil driftes som et kompetansesenter hvor deltagere samles til individuell og gruppebasert veiledning med aktiviteter som stimulerer til høy aktivitet. Vi kan tilby en modell hvor du du finner gleden i jobbsøking og hvor du holder deg motivert gjennom hele prosessen.

 

Det handler om

unik 1Dette har vi jobbet med i mange år. Det handler ikke bare om de som sliter med å finne veien inn eller veien tilbake. Det handler også om dem som ønsker å bevege seg nye veier. Det handler om alle. Vi snakker om fokus og struktur som kombinert med virkelighetsoppfatning, kompetansebevissthet legger forutsetningene til rette for å finne drømme jobben. Ja du skal bli i norgeseliten i jobbsøking.

Det handler ikke om:

Dette handler ikke om fire uker på isolat med formaninger om en skreddersydd søknadstekst på en side og en CV på to, uten hull, men det handler om formidling av gode historier og gode nettverk, overføring av nødvendig kunnskap, motivasjon og ikke minst entusiasme som får deg til å ta ansvar for å fortelle din egen historie med et profesjonelt og åpent inntrykk.


Dette er en arena for både flinke folk i sluttpakkemodus og andre som har behov for bistand på veien tilbake til arbeidslivet. Dette er en arena for dem som ønsker noe nytt og dem som virkelig ønsker å skille seg ut blant massene. Dette er en arena for deg som ønsker seg en ny jobb eller drømmejobben.

Vi presenterer en modell som vi vet fungerer hvis du er interessert i å høre på hva vi har å si, – dette er på dine premisser og det er jo det som er poenget …

Før du kommer til oss så må vi gjøre en avtale.

Din del av avtalen:

Du lover at du gjennom hele kurset og spesielt når du søker på stillinger at du hele tiden vil være deg selv. Du lover også å slette alle tankene om hva jobbsøkertips dreier seg om.

Vår del av avtalen:

  • Din motivasjon i søknadsprosessen vil nå et helt annet nivå enn det den tidligere har vært
  • Du vil synes det er gøy å søke på jobb
  • Du vil lære helt nye teknikker og metoder som ekspertene til nå har valgt å holde for seg selv
  • Du vil stå sterke enn andre i søknadsprosessen
  • Du vil alltid kunne være deg selv og du vil alltid kunne fokusere på dine styrker

 Velkommen til oss, velkommen til virkeligheten


Kurset er åpent for de som kan delta i Oslo, Stavanger, Kristiansand eller Bergen. Datoer og prisoversikt er klart samtidig med den offisielle lanseringen 24/02/2015. I mellomtiden må du gjerne sende en email til efh@ogsnorway.com så vil du stå på listen for å få tilsendt informasjon.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s