Jeg får opptil 50 henvendelser daglig fra mennesker som ønsker informasjon om Det unike jobbsøkerkurset (DUJSK) og det er jo veldig hyggelig. Videre så ser jeg på dette som at DUJSK er noe det er stort behov for per dags dato her i Norge og at vi gjør noe riktig. Nå som vi er i full gang med runde 2 rundt forbi i Norge så tenkte jeg det var på tide å skrive litt om mine erfaringer så langt.

styrkerJeg var aldri usikker på om dette kurset var noe som ville slå til eller ikke. Når jeg så på hva som var tilgjengelig gjennom NAV og andre aktører så skulle det ikke mye til, og det er kanskje litt trist sånn sett, men det er ikke for meg å fortvile over. Det jeg kanskje var noe usikker på, var dette med hvor involvert deltakerne ville være på disse kursene og ikke minst motivasjonen til deltakerne. Nå som jeg har holdt en rekke kurs så kan jeg ikke fatte at dette var en bekymring i det hele tatt. Vi har hatt med oss noen helt utrolige flotte og flinke deltakere som har vært med på å gjøre dette kurset enda bedre enn det jeg hadde forventet. Ja, det er faktisk slik at det er deltakerne som gjør dette kurset spesielt og det er deltakerne som gjør dette kurset helt unikt.

Nå er det slik at vi ble utsolgt veldig raskt for kursene vi skal holde i april. Vi er nå i gang med disse kursene, men har klart å sette nye datoer for mai. For mai-kursene så tar vi nå påmeldinger og regner med at disse også blir utsolgt innen 20/04.

Kursdatoer for mai er som følger:

7 kurs

DUJSK Oslo                       Samling 1 – 28/04

DUJSK Stavanger             Samling 1 – 05/05

DUJSK Bergen                  Samling 1 – 04/05

DUJSK Kristiansand         Samling 1 – 07/05 –

 

Det er 4 samlinger totalt gjennom dette kurset hvorav 3 av disse samlingene er gruppebasert og hvor den siste samlingen er en 1-2-1 i to timer hvor vi skreddersyr opplegget inn mot deg og dine behov. Samlingene er på kveldstid (17:00 – 21:00) i fine lokaler hvor vi i tillegg til noe plenumsundervisning også legger opp til stor deltakelse fra deltakerne.

Så hva dekker vi på DUJSK?

Kort forklart så ser vi på en rekke helt essensielle ting som vil gjøre deg til en av de beste jobbsøkerne i Norge. Dette inkluderer:

 • Selvangivelsen
 • Presentasjon
 • Hvordan skille seg ut
 • Hvordan stille først i køen av søkere
 • Hvordan få tak i de stillingene som ikke blir utlyst
 • Salg, LinkedIn og andre sosiale medier
 • Strategi
 • Hvordan sikre seg et tilbud / Hvordan få et godt tilbud
 • Viktigheten av å være deg selv

Vi snakker veldig mye om dette med å være unik. Noen tror at dette betyr at du som jobbsøker skal stille opp på intervju i klovnekostyme eller skrive en søknad på en melkekartong. Neida, det er ikke dette som gjør deg unik som jobbsøker. Det som gjør deg unik som jobbsøker først å fremst dette med å være seg selv. Det som videre gjør deg til en unik jobbsøker er å gjøre alle de viktige tingene ingen andre jobbsøkere gjør og gjøre ting som andre jobbsøkere gjør på en mer effektiv og relevant måte. Slik gjør du deg unik og slik finner du deg drømmejobben.

Hva blir resultatet for deg som deltaker?

Forhåpentligvis sikrer du deg drømmejobben. Det vi kan love er at d sitter igjen med følgende etter kurset:

 • 8 kursGlede og positivitet i henhold til det å søke på jobber
 • Kompetanse som du alltid vil sitte på
 • Struktur med tanke på hvordan du skal sikre deg drømmejobben
 • Unike tips
 • Motivasjon for jobbsøknadsprosessen som du kanskje ikke trodde var mulig
 • Evne til å skille deg ut
 • Bedre strategi enn tidligere og bedre strategi enn noen andre.

Du noterer kanskje at jeg så langt ikke har nevnt noe om CV, søknad, intervjuteknikk osv. Det var faktisk meningen og ikke ta med dette. Har du behov for hjelp med dette så er dette noe vi vil dekke i 1-2- med deg, men la meg understreke følgende: Ønsker du et kurs hvor kursholder bruker sin tid på å umyndiggjøre deg og din kompetanse med å komme med irrelevante tips til hvordan du skal kle deg, hilse eller skrive en søknad så er ikke dette kurset for deg. Da er det bedre at du finner deg et kurs som fokuserer på å sette deg i samme bås som alle andre, og dem er det mange av.

Hvorfor DUJSK?

 • Du skal være med fordi du enten er arbeidsledig og trenger en ny jobb, er student og ønsker å finne deg en god jobb fra og med august eller er i en jobb per i dag, men søker nye utfordringer.
 • Du skal være med fordi dette er et kurs og workshop som fokuserer på deg, dine egenskaper, dine ønsker og din historie.
 • Du skal være med fordi du er lei av, og får lite nytte av, råd fra akademikere og forskere som ikke forstår mekanismene i næringslivet og som aldri har vært der selv. De som ikke forstår at rekrutteringsprosjekter handler om levende mennesker.
 • Du skal være med fordi du har forstått at det ikke i det hele tatt er noe poeng å høre på «rekrutteringseksperter» som hele tiden forteller deg at det viktigste du må gjøre er å ikke være deg selv.
 • Du skal være med fordi du er interessert i å ta imot helt unike råd som kan hjelpe deg på ferden mot drømmejobben.
 • Du skal være med fordi du setter pris på at samtlige deltakere er like interessert som deg i å ta innpå seg lære, i motsetning til å være på et kurs hvor de fleste deltakerne blir tvunget til å være der og så vidt orker å holde øynene åpne.
 • Du skal være med fordi du vet hvor viktig det er å være deg selv i en jobbsøkerprosess

Avtalen

Helt til slutt så må vi gjøre en avtale, så framt du er interessert i være med på dette kurset.

Din del av avtalen: Du lover at du gjennom hele kurset, og spesielt når du søker på stillinger at du hele tiden vil være deg selv. Det er den absolutt beste måten å sikre seg drømmejobben på. Klarer du det ja da har vi en avtale. Klarer du ikke det, ja da kan jeg dessverre ikke hjelpe deg.

Vår del av avtalen:  Din motivasjon i søknadsprosessen vil nå et helt annet nivå enn det den tidligere har væt. Du vil synes det er gøy å søke på jobb. Du vil lære helt nye teknikker og metoder som ekspertene til nå har valgt holde for seg selv og av den grunn så vil du stå sterkere enn andre i søknadsprosessen. Det skal handle om deg, din historie, hva du kan og hva du vil.

Da er det store spørsmålet; Har vi en avtale?


Det hender at folk spør meg om man får en diplom eller kursbevis når man har deltatt på DUJSK. Hvis dette er viktig for deg så er nok ikke dette kurset for deg. Hos oss får du “kun” masse nye tips og ideer, muligheten til å være deg selv, muligheten til å gjøre deg unik, masse glede og motivasjon og store muligheter for å finne deg drømmejobben. Kursbevis og diplomer overlater jeg til ekspertene og dem er det mange av.

 

4 kurs

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s