Katrine Stokka meldte seg på DUJSK i Stavanger etter å ha blitt rammet av nedbemanningene i Aker Solutions og Frontica Business Solutions. Hun var en av 10 deltakere på det alle første kurset som ble holdt i Stavanger i mars 2015 og er nå i jobb som Senior Service Koordinator hos Noha Norway AS.Vi tok en liten prat med Katrine om DUJSK og hennes nye stilling.

Hva var ditt generelle inntrykk av DUJSK? Det var en forfriskelse og et raust kurs. Godt å lære hvor viktig det er fokusere på å formidle det vi kan med rak rygg og klar tale, mens ting vi ikke kan eller vet svaret på faktisk ikke er så viktig å henge seg opp i.

5 kurs

Hvordan var kurset i forhold til lignende kurs du har opplevd / vært med på? Mye som var annerledes. Først og fremst vil jeg fremheve holdningen til en jobbsøker. Kurset bestod ikke av formaninger om hvordan vi skulle oppføre oss, men fokuserte på det unike i oss selv. Personlig hadde jeg veldig godt nytte av å klart formidle det jeg kan og hvem jeg virkelig er som person.

Og det viktigste du tok med deg? Tryggheten jeg fikk til å møte potensielle arbeidsgivere med rak rygg og et klart budskap. Det gjorde tydeligvis en forskjell for plutselig åpnet det seg mange muligheter for med.

Du betalte selv for dette kurset Katrine. Mener du at dette er et kurs som bedrifter burde ta i bruk når de tilbyr ansatte sluttpakker? Absolutt. Dette er helt unikt. Jeg jeg mottok selv sluttpakke i form av å bli overført til et rekrutteringsfirma. Fortalte konsulenten min der om DUJSK, og de skulle gå videre for å se på muligheten til å gi det til neste gruppe som ble nedbemannet. Håper det går i orden for med DJUSK i ryggsekken så stiller du mye bedre rustet i jobbsøkerprosessen.

Skal ikke ta så mye mer av tiden din nå Katrine, du er jo opptatt i full jobb, men er det noe mer du vil legge til? Jeg håper så mange som mulig får muligheten til å delta på DUJSK. Det var etter dette at det løsnet for meg og så var det utrolig godt å være i lag med en gruppe på 10 andre dyktige og erfarne mennesker. Det betydde mye for meg. Har du mulighet og råd meld deg på med en gang og du får en helt ny selvtillit i jobbsøkerprosessen. Erik kan mennesker. Ingen over, ingen ved siden i rekrutteringsbransjen.

Deilig å være i ny jobb? Utrolig deilig Erik og trives svært godt. Håper så mange andre som mulig også kommer seg over i nye og spennende stillinger.

Vi ønsker Katrine lykke til i ny og spennende jobb og takker for praten.

4 kurs

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s