Ja da var det over for denne gang. Det unike jobbsøkerkurset eller DUJSK som det er blitt bedre kjent som er nå ferdig for denne gang. Hva som skjer til høsten det vet jeg ikke, men kanskje det er på tide at bedrifter som skal si opp ansatte tar regningen for dette i stedet og om det er ønskelig så skal jeg vurdere det. Jeg vil bare bruke denne muligheten til å si en stor takk til samtlige 128 deltakere fra kursene denne våren. Fra første gruppe i Oslo, til siste gruppe i Stavanger nå i går; Det har vært utrolig spennende, inspirerende og ikke minst lærerikt å møte så mange flotte og dyktige mennesker. Jeg bryr meg om hver en av dere og så utrolig stolt av hva dere har fått til, både dere som har fått jobb og dere som fortsatt venter på drømmejobben.

It must have been love, but it is over now. Den første delen av setningen stemmer, det er helt sikkert. Om det er over eller ikke, det skal jeg tenke litt på nå i sommer.

8 kurs 7 kursGruppe 1 i Oslo (til venstre) og gruppe 1 Stavanger (til høyre). Det føles som om det var i går vi startet første kurs og hadde det ikke vært for at jeg fikk samlet to så herlige grupper for første kurs så hadde kanskje aldri DUJSK levd lengre enn mars 2015.

4 kurs aftenbladet

Første gruppe fra Stavanger. Det ble ingen diplom på dem som du ser fra bildet til venstre, men det er jo ikke det som er poenget med DUJSK. Hvem trenger sertifikat i disse dager?? Det er jo jobb man vil ha. Og så til bildet på høyre side. Fantastiske Bente Farstad inviterte alle på middag en koselig juni kveld i tillegg til Stavanger Aftenblad. “Thats how unique job-seekers roll”

bergen 2 Bergen

Gruppe 2 i Bergen (til venstre) Vi ble en mindre etter samling 1. Hvorfor? Hun fikk jobb 🙂 Flott gjeng og  bra at dere alle holder kontakt med hverandre. Til høyre så har vi gruppe 1 fra Bergen. Tro det eller ei. Da jeg kom til kurset i Bergen 02/05 så var det første gang jeg noensinne var i Bergen. Da var det jo så utrolig deilig å møte på så mange hyggelige bergensere + 1 sunnmøring + 1 sørlending + 1 flekkefjæring.

Kristiansand 3 kristiansand 1

Endelig er DUJSK kommet til hjembyen min, Kristiansand. Super gjeng og når det er kurs i Kristiansand, ja da spiser vi kake eller kage som det heter der nede. Kake i regi av Anja Berle.

Oslo oslo mai

Tilbake i Oslo for kurs 2 og 3. Til venstre har vi “gutteklubben” som møttes for DUJSK`s første og eneste dagtid sesjon. Så den herlige gjengen fra kurs 3 til høyre. En av disse, Runa, var den i LinkedIn nettverket mitt som sist uke ble sett mest. Da snakker vi ut av 13000 + personer. Supert Runa.

stav 3 Stavanger 1

Til venstre så samler damene seg rundt Ola som nettopp har fått jobbtilbud inn via email. Obs, beklager Kjetil, så det ikke der først. Samme gjeng til venstre. Rogalendinger i godt humør som alltid.

Stavanger 2 stavanger 45

Aktiv diskusjon og Amalie leder an som alltid. Da lytter alle :-). Til venstre så er det DUJSK aller siste gruppe og for en gruppe å avslutte med. Enda en herlig gjeng som det skal bli spennende å følge.

oslo 3 Oslo 2

Tilbake i Oslo. Gøy å være på DUJSK, spesielt når Georg ankommer i en skjorte som ikke overhode gjorde at han skilte seg ut.

1 kurs bern

I Stavanger viser man fingeren til dem som ikke svarer på søknader, men feirer når man får jobb.

ny 1 ny 2

Jørn og Tolleiv tenker hardt. Grattis med ny jobb forresten Tolleiv :-). Til høyre har vi meg og en av Norges hyggeligste personer i John Egil Nesset.

ny 4 ny 3

Henrik og Heidi trives på kurs og kaffe og brus, det må vi ha for å fungere

ny5 ny 6

Selv etter en lang kurskveld så er det full fart i denne Stavanger gjengen og til høyre ser vi Kristiansandsgjengen i tenkeboksen.


Det var DUJSK bilde spesial 1. Mer kommer i morgen. Og som Spesialrådgiver Lund i NAV Sørlandet sier; Det er enkelt å få jobb. Det er bare å flytte til Tyskland. Om noen treffer han så hils å si at han bør finne seg noe annet å drive med 🙂

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s