Her er del 2 av bilde spesial fra Det unike jobbsøkerkurset våren 2015. Det er som sagt ferdig for denne gang, men minnene vil vare langt utover sommeren, og gode minner er det.

 

Søndag 2 Søndag 1

Siste gruppe fra Bergen. Det er tydeligvis liv i gjengen selv etter 2 harde 4 timers økter med DUJSK.

søndag 3 søndag 4

Til venstre har vi halve gjengen fra siste kurs i Oslo. Flott og glad gjeng som nå skal til med sin 1-2-1 samtale med oss. Det gleder jeg meg til. I stavanger (bilde til høyre) så var det massevis av Twist på siste samling. 2 personer hadde bestemt seg for at sjokolade måtte vi alle ha. Lakrisen gikk først.

Søndag 5 Søndag 6

Dagens Næringsliv besøkte oss da alle fra DUJSK Stavanger var ute for “lønningspils” og her sitter de i lag og får innsikt i hvor tøft det er å være jobbsøker, men ikke minst hvor tøffe DUSJ gjengen er. Til høyre så har vi 4 flotte mennesker + meg som tok en siste øl for kvelden på Garmans.

marianne erik

Jenta til venstre har jeg og kanskje mange DUJSK deltakere mye å takke. Det var nemlig henne som inspirerte meg til å sette i gang med dette helt unike konseptet tilbake i mars i år. Tusen takk Marianne Larsen- Du har en lovende HR karriere foran deg nå som du er ferdig med studiene. Til høyre: Glad er jeg stort sett alltid, men spesielt glad blir jeg når folk får seg en ny jobb 🙂

8 kurs 7 kurs

Tilbake til der vi startet. To flotte gjenger i  Oslo og Stavanger en vintersdag i mars 2015.Full oppsummering av DUJSK kommer ila uka, men i mellomtiden så må jeg få gi mine gratulasjoner til alle dere som har fått jobb. Så gratulerer så mye Benedicte, Kristina, Hege, Rolv, Geir, Katrine, Simone, Laila, Silje, Hilde, Patrik, Gry, Kjell Åge, Stein, Steinar, Ola, Viviann, Siv, Silje, Tolleiv, Svein, Trude, Steinar, Trine, Thor Atle, Åge, Olav, Anne Gro, Heidi, Tom, Elise, Liv, Kristine, Kristin, Anne, Sigve, Anja, Hans J, Laila, Erik, Nina, Beate, Harald, Henrik, Hege, Morten, Hege, Steinar, Berit, Silje, Henriette, Faruk, Johanna, Tore, Torkild. Mulig jeg har glemt noen, men ble vanskelig dette 🙂
Til dere som fortsatt er på utkikk eller som nettopp er ferdig med DUJSK. Stå på. Det du har lært funker og husk: Du er flink og det er noen der ute som har behov for en som deg

Erik

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s