Da er endelig datoene klare for Det unike jobbsøkerkurset, DUJSK etter sommeren. Gøy å kunne fortsette med noen kurs rettet mot det private markedet og selv om det ikke blir like hyppig som i vår så har jeg nå i det minste satt opp tre kurs i henholdsvis Stavanger, Bergen og Oslo. Er du jobbsøker eller regner du med at du blir jobbsøker så anbefaler jeg deg å lese denne teksten. Som så mange tidligere deltakere sier: Det er den beste investeringen de har gjort.

winning lineNår folk spør meg om DUJSK er for dem eller ikke så har jeg vanligvis et svar, og det er følgende: Er du jobbsøkene og relativt nylig mistet jobben (siste 12 måneder) eller kommer til å miste jobben så JA, JA, JA. Her vil du for det første lære hvordan du kan få tak i de stillingene som aldri blir utlyst (60% ifølge NAV) og samtidig lære hvordan du kan stille først i køen på de stillingene du søker på. Så enkelt er det og en liten investering med tanke på penger og tid kan gjøre at nettopp du får en av de jobbene som aldri ble utlyst eller at nettopp du når til topp i den store bunken av søkere. Tenk litt på det du 🙂

I tillegg til det du lærer på kurset så vil du også møte en gjeng med ca. 10 andre motiverte jobbsøkere. Om du ikke tror det spiller noen rolle så la meg fortelle deg en ting: Det spiller utrolig stor rolle. Tenk på fordelen en jobbsøker har hvis han eller hun kan bruke erfaringen og nettverket til 10 andre mennesker? Tenk på det du og så tenk på jobbsøkeren som kun har seg selv og kaffekoppen. Gir mening, ikke sant?


Resultatene fra vårens kurs har vært helt fenomenale. Ja, jeg hadde god tro på dette konseptet, men at resultatene skulle bli som de har blitt hadde jeg aldri trodd. Per 30/06 så har 68% av alle deltakerne allerede fått seg ny jobb. I tillegg så har de som ikke har fått seg jobb enda bygd opp et nettverk som vil gjøre at drømmejobben er like rundt hjørnet. Nå kan også du bli en del av denne statistikken og det betyr: Ny jobb.

Det som er veldig interessant er at deltakerne som har funnet seg ny jobb kommer fra alle type bransjer og innenfor en rekke områder. Stillinger inkluderer HR, Salg og Markedsføring, Ledelse, Koordinator, Administrasjon, Ingeniører, Prosjektledere, Advokater, Regnskapsføring osv.

Så spørsmålene er:

 • Ønsker du å være 100% motivert helt fram til du finner deg en ny jobb?
 • Ønsker du å ha det gøy mens du søker ny jobb?
 • Ønsker du å kunne fokusere på dine sterke sider når du søker ny jobb?
 • Ønsker du tilbakemelding på søknader?
 • Ønsker du at din søknad og din CV skal være unik for deg og ikke lik alle andre?
 • Ønsker du noen tips som du helt sikkert ikke har hørt tidligere og som virkelig kan hjelpe deg med å stille sterke enn andre i søknadsprosessen?
 • Ønsker du å fokusere på deg og din historie?
 • Ønsker du deg en ny jobb?

Er noen av svarene ja, da er DUJSK helt sikker for deg. Du finner ikke noen lignende kurs i hele Norge og på DUJSK så skal jeg ikke umyndiggjøre flinke mennesker med ting som at du må smile pent på intervju, ha et fast håndtrykk når du hilser og et pent bilde i hjørnet av din CV. Neida, på DUJSK så skal vi se på det som virkelig gjør at du sikrer deg ny jobb.


Hva er planen?

unik 1Jeg skal holde kurs i Stavanger, Oslo og Bergen og alle kursene går over 3 kvelder + at du også får 90 minutter 1-2-1 med meg hvor vi kan gå igjennom hva du måtte ønsker. Dette er ofte ting som CV, søknad, LinkedIn profil og strategi.

Kursene holdes på kveldstid fra 17:00 – 21:00

Faktura kan betales i 2 omganger slik at du betaler halve beløpet ved påmelding og halve beløpet før siste samling av kurset.

Får du jobb før kurset begynner så vil du få refundert deltakeravgiften.

Det serveres te, kaffe og mineralvann på kursene

Du vil være i lag med 10 andre flinke og flotte mennesker som har samme mål som deg; Sikre seg ny jobb.

Kursdatoer:

Stavanger 26/08, 02/09 og 09/09

Oslo 25/08, 31/08 og 08/09

Bergen 03/09, 10/09 og 17/09

1-2-1 avtaler vi når vi møtes

Alt du trenger å gjøre for nå er å sende meg en mail til efh@ogsnorway.com slik at jeg kan sende deg enda mer info om dette helt unike konseptet. Jeg har allerede fått en rekke påmeldte som ikke hadde mulighet til å være med før sommeren og jeg anbefaler derfor at du tar kontakt med meg så raskt som mulig (Det er kun 11 plasser per kurs).


Når du har fått sett på infoen jeg har sendt deg så kan du bestemme om dette er for deg eller ikke. Jeg kan aldri love at du får deg jobb ved å delta på DUJSK, men jeg kan love deg følgende:

 • Jeg skal gjøre alt jeg kan for at du får tilgang til helt nye metoder for å sikre deg ny jobb og som ingen (bortsett fra tidligere deltakere har tilgang til)
 • Jeg skal gjøre alt jeg kan for at du får et «boost» med tanke på motivasjon som gjør at du gjør en mye bedre jobb enn andre jobbsøkere
 • Jeg skal love deg at du vil kunne være deg selv gjennom hele kurset og ikke minst gjennom jobbsøkerprosessen.
 • Jeg skal love deg at du blir blant norgeseliten i jobbsøking og vil stille sterkere enn alle andre når det kommer til både utlyste og ikke utlyste stillinger.

Noe bedre er jeg ikke sikker på om du kan få andre steder. Det vil si: Jeg er helt sikker på det


Du må også gjerne ta en titt på mine referanser på LinkedIn, da spesielt under Det unike jobbsøkerkurset. I tillegg så fikk jeg en rekke tilbakemeldinger fra tidligere deltakere da jeg la ut en tekst om DUJSK for bedrifter forrige uke og disse kommentarene kan du finne via denne linken:

https://www.linkedin.com/pulse/n%C3%A5-er-det-her-alle-dujsk-erik-falk-hansen?trk=prof-post

Her er også en lite videosnut av meg og en bransjekollega i DN som kanskje har noen tips du kan bruke.

http://www.dn.no/jobbledelse/2015/06/16/1903/Arbeidsliv/tar-oppgjr-med-slappe-rekrutterere-vis-god-folkeskikk

Ha det fint så lenge og ser fram til å høre fra deg

Erik Falk Hansen

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s