Du har kanskje fått med deg bilde av ei champagneflaske som har flydd rundt omtrent daglig på min LinkedIn profil. Kanskje litt irriterende også? Den tror jeg vi alle tåler. Det betyr jo at enda en person som har vært med på Omstillings og karriereveiledningsprogrammet, Det unike jobbsøkerkurset DUJSK, har fått seg jobb. Da må det jo feires.

For en gang skyld så skriver jeg en tekst rettet til bedrifter og ikke jobbsøkere. Er du jobbsøker så må du gjerne lese selvfølgelig, men sitter du med ansvar for personal i en bedrift så kan dette være en av de viktigste tekstene du leser på en lang stund.


«Glimrende kurs som ga kunnskap jeg ikke visste at jeg manglet, og ikke minst inspirasjon og motivasjon da det trengtes som mest. Håper bedrifter som må nedbemanne ser nytten av dette, det vil gi de berørte en solid puff videre i retning av en ny jobb. Tusen takk til DUJSK for masse nyttige tips, et utvidet nettverk og en god dose ekstra stå-på-vilje!» Tidligere deltaker


Omstillingsprogrammet DUJSK, som i stor grad har vært rettet mot privatmarkedet i Stavanger, Oslo, Bergen og Kristiansand skal nå kun fokusere inn mot bedrifter som må gå til oppsigelser av ansatte. Vi har nettopp avsluttet en stor kontrakt med vår første bedriftskunde innenfor oljeindustrien og det har gått over all forventning. Nå er det på tide å fortsette med dette, noe som er en «win win» for alle parter:

 1. winning linePrivate jobbsøkere trenger ikke betale for dette ut av egen lomme.
 2. Vi i OG-S og DUJSK kan holde dette programmet for enda flere mennesker.
 3. Du som bedrift viser at du virkelig bryr deg om dem som mister jobben ved å tilby dem denne helt unike muligheten.

Gjennom de neste ukene har vi satt av noen dager hvor vi gjerne kommer og diskuterer dette helt unike konseptet med deg og din bedrift. Vi regner med at det blir stor etterspørsel så anbefaler at du tar kontakt så raskt som mulig for å sette opp en avtale.

Vi er ledige som følger:

 1. 22/09, 23/09, 29/09, 30/09, 01/10

Noen har spurt hvorfor jeg ikke holder et frokostseminar i de forskjellige lokasjonene og kanskje du også lurer på det? Svaret er i grunn enkelt: Nedbemanning og omstilling handler om den individuelle bedrift og de individuelle ansatte som mister jobben. Da setter vi heller av ekstra tid til å kunne snakke med deg og din bedrift uten å måtte generalisere et emne fordi det er 100 + andre mennesker til stede.


Viste du at ca. 70% av alle dem som har vært med på DUJSK har tidligere fått betalt et alternativt karriereveiledningsprogram av tidligere arbeidsgiver, men selv følt at dette ikke ga dem det de hadde behov for? DUJSK Admin


Så hvorfor er DUJSK annerledes og hvorfor får DUJSK bedre resultater enn andre aktører?

Jeg kunne skrevet flere bøker om dette, men la meg holde det kort:

 1. Vi som driver dette, arbeider og har i lang tid arbeidet med rekruttering på begge sider av bordet. Dette kan vi «ut og inn» og i motsetning til mange andre aktører så velger vi å tar for oss hvordan det er å være jobbsøker i 2015 og ikke på 1990 tallet.
 2. Vi driver kun med omstilling fra og med når de ansatte mister jobben. Dette er noe som er svært sjeldent her i Norge og vi kan faktisk ikke forstå at det er lov at en bedrift både støtter bedriften og de ansatte gjennom en og samme prosess. Det blir litt sånn; Fiende en dag og bestekompis dagen etter i forholdet karriereveileder og jobbsøker. Med DUJSK så vil si at vi er 100% på de ansattes side og det er naturlig at de får større tillit til oss.
 3. Vi fokuserer på tre ting: A) Hvordan kan en jobbsøker bli motivert og ikke minst holde motivasjonen oppe gjennom hele jobbsøkerprosessen B) Hvordan nå ut til de 50% av jobbene som aldri blir utlyst og C) Hvordan stille sterkere enn noen andre ved utlyste stillinger.
 4. Vi er svært konkurransedyktige på pris og det er jo viktig i disse dager.
 5. Vi er en av de få som går ut med våre resultater og kanskje det er på tide å spørre deg selv hvorfor ingen andre gjør det?

«For en opplevelse! Lurer du fortsatt om kurset kan være for deg? Da må du bare stoppe å lure og hoppe på denne unik muligheten. Takk være enormt erfaring samt sterk vilje til å dele hans kunnskap, Erik er lytter på hans kunder og skaper unik kurs som tilpasser behov til hver enkelt av oss. I tillegg er det en fantastisk sjanse å bli kjent med en veldig kjekt gruppe og utvikle nettverket sitt. Anbefaler Erik og kurset til alle!” Tidligere deltaker


Vi kan aldri love at alle som er med på DUJSK finner seg en jobb med en gang, men det vi kan love er følgende:

 1. De stiller sterkere enn noen andre med tanke på å sikre seg en jobb.
 2. Vi skal gjøre alt for at de får den oppfølging de fortjener.

Det koster deg 1 time av din tid for å høre om DUJSK. Det fortjener dine ansatte som kanskje mister jobben utover året.

PS. På grunn av navnet «Det unike» så er det kanskje noen som tror at dette handler om å kle seg ut i klovnekostyme, samt hoppe og sprette på bordet i et intervju. Nei, det er det ikke, men det er utrolig hva man som jobbsøker kan oppnå når man får mulighet til å være seg selv i en jobbsøkerprosess. Klarer man i tillegg å forstå hvor viktig det er å fokusere på sine styrker samtidig som man ikke setter seg inn i den A4 boksen som de fleste karriereveiledere og jobbsøkereksperter» gjør med folk, ja da blir det ofte et godt resultat til slutt.

Så jeg sier igjen: Det koster deg 1 time av din tid for å høre om DUJSK. Det fortjener dine ansatte som kanskje mister jobben utover året.

MVH

Erik Falk Hansen

Daglig Leder, OG-S AS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s