Jeg får en rekke henvendelser fra folk som enten på hva DUJSK og DUJSKER står for. Alltid hyggelig å bli merket og man må også forvente å få en høy andel slike henvendelser når man er så aktive i sosiale medier og medier som det OG-S og jeg er. Tenkte det var på tide å skrive en kort tekst som forklarer hvem vi er og hva vi gjør. Kanskje du også kan få nytte av det vi driver med.

OG-S AS er en bedrift som driver med rekruttering og karriereveiledning her i Norge, spesielt rettet inn mot oljeindustrien. Allerede i vårt første år (2013) var vi det eneste rekrutteringsselskapet nominert til årets rekrutteringspris i regi av Norsk Olje og Gass og Petromedia, og nå er vi på full fart mot å bli en gasellebedrift i 2016/2017. Dette er vi stolte av, men i OG-S er vi kun så gode som tjenesten vi lever den dag i dag, og alle i bedrifter forstår enn ting mer enn noe annet: Vi kan alltid bli bedre.

DUJSK verdier 2DUJSK – Hva står det for og hva er det?

Det unike jobbsøkerkurset kom i gang i mars i år og var et program drevet av OG-S AS rettet mot jobbsøkere som ikke hadde vært utenfor arbeidsmarkedet i mer enn 12 måneder. Det vil si, jobbsøkerne som gjerne enda ikke var kommet i NAV sine systemer. Fram til september så h OG-S kjørt Det unike jobbsøkerkurset i både Stavanger, Bergen, Oslo og Kristiansand, i alt 32 kurs med 342 deltakere. Deltakerne betalte selv for dette og resultatene ble helt suverene. Da oktober kom så hadde 70% + av deltakerne fått seg jobb innen 4 måneder og 90% + av deltakerne fått seg jobb mellom 5 og 6 måneder. Av den grunn ble etterspørselen etter Det unike jobbsøkerkurset svært så stor og vi måtte ta et bevist valgt om veien videre.

Dette valget gjorde vi tidlig i høst, og det ble bestemt at vi skulle legge Det unike jobbsøkerkurset på hylla og heller tilby et omstillings og karriereveiledningsprogram til bedrifter som måtte gå til oppsigelse av ansatte. Det unike jobbsøkerkurset skulle være en del av den totale pakken, med flere tjenester og goder på toppen. Av den grunn trengte vi en ny “merkevare” og slik oppstod DUJSK. DUJSK står altså for Den unike jobbsøkeren.

DUJSK les merOm DUJSK ikke er det enkleste ordet å uttale så er konseptet svært enkelt. Det handler om å gi mennesker en så god mulighet som overhode mulig for å raskt komme seg i ny jobb. Det handler om å være seg selv, fokusere på sine styrker og virkelig tro på sitt eget produkt. Altså, ikke noe Hokus Pokus galskap, men rett og slett sunn fornuft med en god dose inspirasjon og motivasjon.

Fra og med november 2015 har OG-S delt inn DUJSK i flere områder og vi er svært stolte av å kunne presentere dette til markedet nå i dag. Vi kan nå tilby DUJSK skreddersydd mot:

  1. De ansatte i en bedrift som blir rammet av oppsigelser.
  2. Fagforeninger og deres medlemmer.
  3. Entreprenørbedrifter.
  4. Konsulentbedrifter.

Konseptet er mer eller mindre det samme for alle fire mottaksgruppene; Det handler om å nå ut der andre ikke når ut, samt gjøre det lille ekstra for å bli sett og sikre seg jobb / oppdrag.

Kort oppsummert: DUJSK er et omstillings og karriereveiledningsprogram som faller inn under OG-S AS og som er skreddersydd mot markedet anno 2015 av mennesker som har arbeidet innenfor industri og fagfelt i en årrekke.

IMG_8794b

DUJSKER – Hva er det?

Du har helt sikkert nå forstått hva en DUJSKER er, men for sikkerhetsskyld så er det en person som har vært med på et eller annet DUJSK program. En person som mest sannsynlig nå er i arbeid eller en person som nå skal i gang med jobbsøkerprosessen.

Folk er stolte over å være en DUJSKER og det har de all rett til. Det å være en DUJSKER handler om å forstå hvor viktig det er å være seg selv i en jobbsøkerprosess eller salgsprosess, i tillegg til å forstå viktigheten av å gjøre det lille ekstra som gjør at man når fram der andre ikke når fram.

Som DUJSKER har man også en rekke fordeler som deres «konkurrenter» ikke har:

  1. Har gratis tilgang til alle ansatte i OG-S og vår kunnskap helt fram til de er i mål.
  2. Tilgang til DUJSK Alumni Gruppe hvor samtlige deltakere kan dele ideer, nettverk, motivasjon og råd.
  3. Tilgang til stillinger før de blir utlyst til det generelle markedet gjennom avtaler vi har satt opp med en rekke rekrutteringsbyråer (2 dager heads up)
  4. Fra og med neste uke er det kun DUJSKERE som har tilgang til alle stillingene OG-S AS deler gjennom LinkedIn og Facebook (Undertegnede har et nettverk på ca.15000 kontakter så da blir det fort 20-30 stillinger daglig)

Det var DUJSK / DUJSKER enkelt forklart. Et program som er bygget på profesjonalitet, innovasjon og respekt for en og alle og hvor vi virkelig brenner for det vi driver med. Vi takker alle samarbeidspartnere, kunder, DUJSKERE og flere for den støtten vi har fått siden oppstarten av OG-S og ikke minst siden DUJSK ble en realitet tidligere i år. Vi ser fram til en svært spennende vei videre hvor hovedformålet alltid vil være: Få folk i jobb eller oppdrag så raskt som absolutt mulig.


Kalenderen er mer eller mindre full for resten av året. Av den grunn skal OG-S nå ansatte flere nye rådgivere som vil fokusere kun på DUJSK og utviklingen av dette konseptet. Følg med på hjemmeside og LinkedIn for oppdatering rundt stillinger vi skal utlyse.

Erik Falk Hansen
Daglig Leder | OG-S AS
+47 40 43 54 93 | efh@ogsnorway.com
http://www.ogsnorway.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s