Nå er jeg litt lei meg rett og slett. Har nå kjempet i hele år for at bemanningsbransjen skal bli bedre i henhold til å gi tilbakemeldinger til jobbsøkere, noe som er utrolig viktig for meg. Det er rett og slett noe en jobbsøker fortjener. Håper så mange jobbsøkere som mulig deler denne både her på FB, Twitter og LI.

tristForrige uke fikk jeg en beskjed fra LinkedIn om at en post fra juni var tatt bort fra LI hvor jeg refererer til en stor rekrutteringsbedrift her i Norge. De skriver selv på deres hjemmesider “kun aktuelle jobbsøkere kontaktes”. Det kunne jeg leve med. Posten var tross alt gammel J MEN, da jeg la ut en oppdatering om dette på LinkedIn var det en rekke mennesker som kommenterte. Alle støttet meg og jeg valgte derfor å tagge lederen for denne bedriften for å høre hennes standpunkt. (Årets kvinnelige leder på Sørlandet forresten). Nå fikk jeg nettopp en email fra LinkedIn som sier at min konto er midlertidig blokkert på grunn av “mobbing”.
Nå er kontoen oppe og går igjen, men det er ikke på grunn av sperringen jeg er lei meg. Jeg er lei meg fordi dette bare viser hvilke holdninger vi har innenfor rekrutteringsbransjen. Rett og slett mennesker der ute som ikke kan behandle mennesker med respekt, om de i det hele tatt ser på jobbsøkere som mennesker??? Slik kan det ikke være.

Det ironiske med dette er at bedriften som skriver slike ting på deres hjemmeside, selv driver jobbsøkerkurs hvor de snakker om hvor viktig det er å bruke god tid på CV og søknad. Skreddersy er vist ordet. Da er det ikke annet enn patetisk at de selv ikke har ti sekunder til å svare en jobbsøker, spesielt når de har tid å sette av til å klage til LinkedIn om meg. Denne lederen bryr seg tydeligvis mer om hva jeg gjør enn hvordan de behandler jobbsøkere.

Til denne bedriften som de fleste av dere vet hvem er, har jeg bare en ting å si: Dere fortjener ikke at jeg eller andre bruker mer tid på dette. Leit å se at dere er en av de få som ikke har tatt til dere all denne kritikken og leit å se at det går ut over både jobbsøkere og bedriften deres oppdragsmengde; Noe som rammer deres ansatte.

Hadde forventet mer av årets kvinnelige leder på Sørlandet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s