Da er helgen her og selv om du er jobbsøker så er det en ting du også skal gjøre: Ta helg med god samvittighet. Som jobbsøker er det å lade batteriene viktigere enn noen gang og de som klarer dette vil automatisk gå inn i neste uke med bedre motivasjon og bedre mot. I et tøft marked er det nettopp motivasjon som gir utslag i om man får seg en jobb eller ikke.

Det blir nok ikke så mange flere tekster fra meg om jobbsøking nå før jul, men skal love å komme ut med en tekst før Kalkunen står på bordet (Engelsk jul for meg i år J). Denne teksten vil nok helt sikkert komme med noen nye og gode tips for 2016, men som jeg alltid sier; De beste tipsene og rådene må jeg holde for meg selv og for dem som er med på DUJSK.

Når det gjelder private DUJSK kurs i 2016 så la vi ut noen datoer for dette for januar i blant annet Stavanger, Oslo og Trondheim. Plassene gikk veldig raskt og det er nå utsolgt. Når det er sagt, så håper vi jo at noen av dem som har meldt seg på faktisk får jobb før kursene begynner så om du er interessert i å stå på ventelisten så mail meg for info så raskt som mulig. Til og med ventelisten vil bli veldig lang etter hvert.

winning line

 

Noen har spurt meg om vi kan opprettholde de gode resultatene fra 2015 inn i 2016. 73% i jobb etter 3 måneder og 96% i jobb innen 6 måneder. Jeg er rett og slett ikke helt sikker. Markedet blir tøffere og tøffere så vi må bare se hvordan det går. Det jeg kan love er følgende: Vi skal gjøre alt for at nettopp du kommer deg i arbeid og vil være med deg helt fram til du er i mål. Kanskje enda viktigere; Vi er overbevist om at du som DUJSKER vil stille sterkere enn noen andre i jobbsøkerprosessen og samtidig ha det relativt greit med / i deg selg. Det er også viktig som jobbsøker ser du.

Send en mail til efh@ogsnorway.com for mer informasjon. Kanskje det er nettopp deg vi legger ut en champagneflaske for tidlig neste år, og som du vet, dette betyr bare en ting:

NY JOBB

God helg alle

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s