Da var det på tide å koble av fra alt som heter Laptop, Sosiale Medier, Blogg og lignende. Ja, nå er det juleferie. Vi får se hvor lenge jeg klarer å holde meg unna (kona satte pengene på 2 dager), men i år skal jeg faktisk gjøre et iherdig forsøk på å ha minst en uke uten jobb i jula.

home aloneDet har vært et spennende år for OG-S AS, og for min egen del så tror jeg det må være et av de mest interessante og gøyeste årene jeg har hatt gjennom mine 12 år i rekrutteringsbransjen. Har aldri før fått mulighet til å møte så mange spennende og flinke mennesker både gjennom våre rekrutteringstjenester og gjennom DUJSK. Jeg er rett og slett utrolig ydmyk for all inspirasjon, lærdom og motivasjon jeg har fått av dere alle. Tusen takk!

Jeg vil også rette en spesiell takk til alle kunder og kandidater som har vært med i våre rekrutteringsprosesser i 2015. Samtidig må jeg jo få lov å rette en ekstra stor takk til alle dere DUJSKERE som har vært med på DUJSK enten gjennom private programmer eller gjennom deres tidligere arbeidsgiver. Dere har vært med på å gjøre dette karriereveiledningsprogrammet til noe helt spesielt. Sist, men ikke minst så må jeg få rette en takk til alle som har fulgt og lest bloggen min. Nå har jeg vært «blogger» i 13 måneder og selv om jeg aldri kommer til å kalle meg for blogger (ser noen har det i stillingstittelen i tillegg til masse annet tull) så må jeg vel si at jeg gjerne kunne tenke meg å fortsette med denn bloggen i 2016 også.

Før jeg glemmer det så er det en gruppe mennesker som jeg må rette en ekstra takk til og som jeg ikke kunne klart meg uten. Min gamle kollega og venn, Vidar Borgen. OG-S AS nye stjerne, Kennet Hansen. Verdens beste coach, Ann Elisabeth Seach. Verdens beste søknadsskriver, Hanne Strømme. Supre Caroline Østensjø som jeg håper vi kan bruke mer og mer med tanke på sosiale medier. Sist men ikke minst: En stor takk til alle dere i Regus i Stavanger og Oslo som garantert er verdens beste på kundeservice og som alltid har et smil på lur. Er så glad for at vi kan bruke deres helt suverene tjenester. Tusen takk igjen alle for det flotte arbeidet dere har gjort i regi av OG-S AS i året som har gått.

Det er masse spennende som skal skje med både OG-S AS og DUJSK i 2016. Våre rekrutteringstjenester skal fortsatt være rettet mot oljebransjen her i Norge, men i tillegg til Search & Select så kommer vi ut med noen helt nye rekrutteringstjenester som mange kunder vil få nytte av. Når det gjelder DUJSK så vil 2016 i stor grad være rettet mot bedrifter som nedbemanner, men vi skal også holde private program. Januar er allerede utsolgt i alle lokasjoner, men er du jobbsøker så skal du ikke se bort fra at de dukker opp nye program / kurs i februar / mars.

Nå er det Home Alone på TV og juletreet er tent. Vi har faktisk 4 juletrær i huset og enten er kona spinnende galen eller så er dette blitt normalt i 2016. Ikke vet jeg. Uansett, det er ikke noe som gir mer julestemning enn Home Alone på skjermen og et flott juletre. Søndag (i morgen) bærer turen til England for enda en Engelsk jul i mitt kjære Nord England. Som alltid blir det kalkun «with all the trimmings» på første juledag, mens på julaften går turen til kirken etterfulgt av puben. Det vil si; De andre går i kirken og jeg sitter og holder bord på puben. Grei løsning må jeg si 🙂

xmastree

Vil med dette ønske dere alle en riktig god og fredelig jul og samtidig håper jeg at dere alle får et magisk 2016.

Erik Falk Hansen Daglig Leder OG-S AS

PS: Overskriften på teksten har ingen betydning. Kom ikke på noe interessant å bruke så endte med denne.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s