Du har kanskje fått med deg champagne flaskene som har blitt lagt ut mer eller mindre daglig på LinkedIn og Facebook ila 2015. Det betyr kun en ting: Deltaker fra Det unike jobbsøkerkurset DUJSK har fått seg ny jobb. Og når man har arbeidet hardt for å finne seg en ny jobb, ja da må vi feire litt og til og med over juleperioden har en rekke DUJSKERE fått seg jobb.

I 2016 har endelig alle jobbsøkere i Norge mulighet til å være med på DUJSK og da mener vi alle:

 1. Har du vært arbeidsledig i 3 til 12 måneder – DUJSK passer helt perfekt
 2. Har du nylig mistet jobben – DUJSK passer helt perfekt
 3. Er du i fare for å miste jobben – DUJSK passer helt perfekt
 4. I trygg jobb, men ønsker litt på hjelp på veien mot drømmejobben DUJSK passer helt perfekt

Der andre gjør jobbsøking til en vitenskap så velger vi i OG-S å fokusere på det som virkelig gjelder; A) Fokus på deg og dine styrker B) Hardt arbeid og en suveren strategi C) Et steg foran alle andre

headhunting 2

Så hva er resultatene så langt?

I 2015 så var det totalt 560 DUJSK Deltakere. Når 4.januar 2016 er her så er 448 av disse i ny jobb, det vil si: 80 % av alle deltakerne fra 2015 har allerede fått seg ny jobb (Bruker ordet allerede ettersom ca. 150 deltakere ble akkurat ferdig med DUJSK i november / desember)

 • Deltakere i jobb innen 3 måneder  – 71%
 • Deltakere i jobb innen 6 måneder  – 96%

Mange lurer på hvordan vi oppnår slike suverene resultater. Det første jeg sier er at det ikke er vi som oppnår resultatene, men jobbsøkeren selv. Allikevel så er det nok noe som gjør at spesielt DUJSKERE (Deltakere fra DUJSK) gjør det bedre enn andre jobbsøkere:

Vi gjør det lille ekstra for / med dem.

 1. Alle deltakere vil få mulighet til å bruke oss for støtte helt fram til de er i mål. Det betyr at man selv etter kurset kan ta kontakt når man har behov for hjelp.
 2. Vi har en egen gruppe på LinkedIn kun for DUJSKERE hvor vi deler over 100 stillinger per uke slik at DUJSKERNE rett og slett får tilgang til stillinger enten før andre, eller der andre ikke ser dem i det hele tatt. Ikke bare det; Flere rekrutterere er nå med i denne gruppen og legger ut sine ferske stillinger her.
 3. Noen rekrutteringsbedrifter gir oss «heads up» på stillinger før de annonseres på finn.no og gjennom andre kanaler. Tenk den forskjellen dette kan gjøre om en av disse stillingene var innenfor ditt felt?
 4. Man får mulighet til å bygge nettverk og ikke minst være i lag med andre.
 5. DUJSK arrangere lønningspils og andre sammenkomster i tillegg til at vi har en Alumnia Gruppe på Sosiale Medier. Tenk hvor mye bedre du stiller om du er jobbsøker i lag med en rekke andre mennesker i motsetning til å kun ha deg selv og kaffekoppen.
 6. Vi sender alles profil til 25 rekrutterings og bemanningsbyrårer i Norge
 7. Vi markedsfører din profil til hele vårt nettverk i sosiale medier (Ca. 30 000)
Athlete in the starting blocks, ready to go
Nå kan du få en bedre start enn alle andre

Er du klar over at åpne søknader kanskje er noe av det som er minst produktivt av alle jobbsøker aktiviteter? Er du klar over at det ikke spiller noen rolle om din CV er på 1, 2, 3 eller 4 sider. Er du klar over at det finnes et alternativ som er mye mer effektivt i et intervju enn å ha noen gode spørsmål på slutten av intervjuet? Er du klar over at under 50% av alle stillinger i Norge blir utlyst? Er du klar over at det finnes minst 10 stillingsportaler som er relevant til deg og din bakgrunn

Noe å tenke på før vi forhåptentligvis sees på DUJSK

Selv om det vi nevner ovenfor helt sikkert høres bra ut (Det er det jo) og dette er noe som ingen av våre konkurrenter kan tilby, så er nok ikke bare dette som utgjør forskjellen mellom en DUJSKER og andre jobbsøkere. Den store forskjellen er følgende:

 1. Kursene våre er lagt opp som kurs, work-shop og individuell samtale
 2. Maks 12 deltakere per kurs
 3. Vi fokusere på det som er det viktigste
  – Hvordan holde motivasjonen oppe mens du er jobbsøker
  – Hvordan nå ut til det grå stillingsmarkedet
  – Hvordan stille sterkere enn noen andre på utlyste stillinger
  – Din unike strategi og plan
  – Sosiale medier – En jobbsøkers drøm

Jeg må jo også få lov til å si at vi har masse gøy på kursene og samlingene, og selv det er viktig når man skal ut å søke jobb i et nytt marked.

headhuntingDa er det bare å sende oss en email for ytterlig info slik at også du kan vurdere om du vil være med på dette helt unike konseptet. Vi kjører så mange kurs som vi har kapasitet til i Oslo, Stavanger, Trondheim, Bergen og Kristiansand, og selv om de første kursene på nyåret for lengst er utsolgt så har vi lagt ut nye datoer allerede for slutten av januar 7 begynnelsen av februar.

Det skal ikke koste deg sommerferien eller neste års juleferiebudsjett for å være med på DUJSK. Vi har gjort det så rimelig som mulig og har lagt det opp slik at faktura kan betales over 2 måneder. I tillegg får du pengene tilbake om du finner deg jobb før vi er i gang. Du har derfor ingenting å tape og denne lille investering vil helt klart gjøre en stor forskjell.

Håper vi sees

Erik Falk Hansen – Daglig Leder – OG-S AS – efh@ogsnorway.com


 • Er du klar over at åpne søknader kanskje er noe av det som er minst produktivt av alle jobbsøk aktiviteter?
 • Er du klar over at det ikke spiller noen rolle om din CV er på 1, 2, 3 eller 4 sider?
 • Er du klar over at det finnes et alternativ som er mye mer effektivt i et intervju enn å ha noen gode spørsmål på slutten av intervjuet?
 • Er du klar over at under 50% av alle stillinger i Norge blir utlyst?
 • Er du klar over at det finnes minst 10 stillingsportaler som er relevant til deg og din bakgrunn?

Noe å tenke på før vi forhåptentligvis sees på DUJSK

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s