OG-S AS og Oljeindustrien 2016

Det er med stor glede og engasjement at jeg kan ønske Kennet Hansen velkommen som fast ansatt i OG-S AS fra og med 11.01.2016. Det er en ære å få arbeide med en så erfaren mann som Kennet og jeg er overbevist om at han vil være en sterk ressurs både til OG-S AS, våre kunder innenfor rekruttering og ikke minst alle jobbsøkere og DUJSKERE der ute.

IMG_8733bI og med at Kennet skal fokusere på Rogalandsregionen har dette også gjort at OG-S har nå fått helt nye kontorer i Stavanger. Du er hjertelig velkommen innom til oss i Vågen. Med Kennet på laget så er jeg sikker på at OG-S AS kommer til å fortsette veksten og ikke minst, fortsette å levere ledende tjenester innenfor både rekruttering og omstilling. Vi har nå et team på plass som har erfaring både fra rekruttering og fra selve oljeindustrien (Kennet har fartstid fra GE Oil and Gas, Oceaneering, Statoil og Technip), noe som gjør at våre kunder og kandidater vil motta en tjeneste som SKAL overgå alt av forventninger.

Velkommen på laget Kennet. Dette skal bli bra.

OG-S AS i 2016

I 2016 skal OG-S AS fokusere på to områder innenfor Human Resources:

 1. Rekruttering og Search & Select Tjenester
 2. Omstillingstjenester og jobbsøkerprogrammet (DUJSK)

Rekrutteringstjenester

Våre rekrutteringstjenester er kun rettet mot oljeindustrien og teknologibedrifter i tillegg til at vi kun arbeider med leder og spesialiststillinger. Vi skal også kun fokusere på små og mellomstore bedrifter og samtidig kun rekruttere for faste stillinger. Dette gjør oss til en unik spesialist som virkelig kan være med å styrke en bedrifts rekrutteringsprosess, omdømme og utvelgelse av de absolutt beste kandidatene.

hodejeger

Våre tjenester innenfor rekruttering er oppdatert i henhold til dagens marked og er delt inn i tre segmenter:

 1. Search & Select / Executive Search
 2. Annonsert Rekruttering
 3. Bistand med utvelgelse og screening

Som den eneste aktøren innenfor rekruttering går vi ut med følgende løfte til alle kandidater: Vi gir tilbakemelding til absolutt alle jobbsøkere. Det gjør vi av to grunner. A) Du som kunde fortjener at vi representerer deg og din bedrift på en respektable og profesjonell måte og B) Det fortjener rett og slett alle jobbsøkere der ute.
Det er også viktig å nevne at OG-S AS, som en av få rekrutteringsaktører, har en leveringsgaranti på alle våre oppdrag.

Ta kontakt med Erik Falk Hansen (efh@ogsnorway.com) eller Kennet Hansen (kennet.hansen@ogsnorway.com) får å diskutere dette videre. Vi kommer gjerne innom til dere på besøk en dag.
Referanser er tilgjengelig på våre LinkedIn profiler i tillegg til at vi har referanser skriftlig og muntlig (om ønskelig) fra alle våre kunder her i Norge.

Omstillingsprogrammet DUJSK for bedrifter

Du har helt sikkert lest og hørt mye om dette allerede og er du en bedrift som muligens må nedbemanne så fortjener rett og slett dem som blir rammet at du i det minste vurderer DUJSK som en løsning. Vi er ledende på resultater og er vel i grunn de eneste som i det hele tatt “tørr” å gå ut med resultatene.Bare det sier noe…

DUJSK les mer

DUJSK er skreddersydd i henhold til dagens marked og skiller seg klart ut basert på følgende:

 • Både karriereveiledning, kursing, workshop og markedsføring av deltakernes profiler
 • Svært konkurransedyktige på pris
 • Har en lukket gruppe på LinkedIn hvor vi deler 100+stillinger per uke
 • En rekke rekrutteringsbedrifter og andre bedrifter gir oss og deltakerne “heads up” på stillinger før de annonseres
 • Både nasjonalt og internasjonalt nettverk
 • Profilene til deltakere markedsføres til 50 + bedrifter
 • Bedrifter kontakter oss når de skal ansette nettopp fordi de har stor respekt og sans for det OG-S AS og DUJSK driver med

Du kan lese mer om DUJSK på vår hjemmeside www.ogsnorway.com og ta gjerne kontakt for mer info.

Omstillingsprogrammet DUJSK for private jobbsøkere

Vi må også nevne at vi kjører DUJSK program også for dem som ikke får dette sponset av tidligere arbeidsgiver. Send en mail til kennet.hansen@ogsnorway.com for mer info. Disse programmene holdes i Stavanger, Oslo, Bergen, Kristiansand og Trondheim.

Omstillingsprogrammet DUJSK for Fagforeninger

På grunn at etterspørsel har OG-S AS også skreddersydd et dagsprogram / kurs av DUJSK som er tilgjengelig for samtlige fagforeninger. For en rimelig kostnad kan dette holdes for opptil 40 deltakere på en og samme dag. Vi kan i tillegg til å holde dette på Norsk også levere programmet i en Engelsk versjon.

Tusen takk for at du tok deg tid til å lese denne oppdateringen om OG-S AS i 2016. Vi har alle et tøft år foran oss, men desto bedre og hardere vi arbeider, desto større mulighet for suksess.

Ha et forrykende 2016

Erik Falk Hansen
Daglig Leder
OG-S AS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: