I dagens marked handler det å være jobbsøker om en viktig ting; Være den beste jobbsøkeren innenfor ditt felt. Beste kandidaten? Joda det er bare et pluss det også, men er du ikke den beste jobbsøkeren så spiller det liten rolle hvor god erfaring og utdannelse du har. De som forstår dette er dem som får jobb.

Nå har vi snart drevet DUJSK (Det unike jobbsøkerkurset) rundt forbi i Norge i 1 år og har nå hatt godt over 600 deltakere. Vi lærer stadig. Vi utvikler oss stadig og vi blir bare mer og mer bombesikre på at DUJSK er løsningen for alle jobbsøkere der ute.

 1. Jeg har til nå ikke møtt en eneste jobbsøker med noe som i nærheten kan kalles en god nok plan og strategi, selv ikke dem som har vært på andre jobbsøkerkurs eller karriereveiledning. Utrolig trist, for i et tøft marked er det nettopp planen og strategien som kan gjøre en forskjell. Dette ordner vi gjennom DUJSK Programmet.
 2. Du har muligens kommet som nummer 2 eller 3 i en prosess eller kanskje søkt på en jobb, men ikke kommet videre. Jeg skal si deg en ting jeg; Det er godt sannsynlig at det er en tidligere DUJSK deltaker som har «slått deg» i prosessen. Gjennom DUJSK ser vi nemlig på 3 ting som øker sjansene dine med å få jobb med minst 60%.
 3. Sosiale medier handler ikke om å ha en god LinkedIn profil og muligens også være aktiv på Facebook. Det handler om så mye mer. Hvordan du bruker det, hvor godt du kjenner til alle funksjonene og ikke minst hvordan du skiller deg ut. Dette ordner vi gjennom DUJSK programmet.
 4. Frustrert over å ikke nå fram til alle de stillingene som ikke blir utlyst? Det fikser vi enkelt gjennom DUJSK og før du sier noe; Nei, det er ikke gjennom åpne søknader. Gjør du åpne søknader så lurer du bare deg selv.
 5. Frustrert over å ikke komme på intervju på utlyste stillinger? Dette fikser vi gjennom DUJSK Programmet. Det å «hoppe i køen» er fult mulig, men jeg må dessverre skuffe deg å si at dette ikke har noe med å ring med spørsmål før man søker. Det kan faktisk bare gjøre ting vondt verre.
 6. Frustrert over at du ikke er like flink til å selge deg selv som andre kanskje er? Det er forståelig, men det skal vi også fikse gjennom DUJSK Programmet. Det er ikke så vanskelig eller skremmende som du kanskje tror.

Det er grunnene jeg nevner over som gjør at du også skal være med på DUJSK og som så mange andre, du skal bli en ekte DUJSKER.

Alle byer

 1. «Jeg har vært på jobbsøkerkurs med annen aktør». Jeg sier det som det er: Når folk sier dette til meg så blir jeg litt fornærmet (satt litt på spissen). DUJSK kan ikke sammenlignes med noen andre kurs eller noen andre karriereveilederprogram og tror det eller ei.
 2. «Kan ikke ta meg råd nå som jeg er arbeidsledig» Joda, forståelig, men det hjelper dessverre ikke deg med målet om å komme i jobb. Heldigvis, koster ikke DUJSK så mye som mange tror og enda bedre; Faktura kan betales over 2 måneder.
 3. «Jeg prøver først selv og om ikke jeg får napp så blir jeg med senere». Feil måte å tenke på. Jeg skal si deg en ting jeg: Vi har hatt mange som har meldt seg på etter de selv har prøv å få jobb på egenhånd i 3-6 måneder. Skal tro om de har angret på at de ikke ble med på DUJSK med en gang de hadde anledning.
 4. «Jeg har en god CV og har fått hjelp med søknad». Om du tror at dette er det viktigste for deg som jobbsøker så har du et problem. Det er ikke dette jobbsøking handler om. Du er da eventuelt blitt lurt.
 5. «Jeg er erfaren og på høyt nivå så jeg trenger ikke dette». Mest sannsynlig så gjør du det. Du møter nå et tøffere arbeidsmarked enn på lang tid og desto mer erfaring desto bedre resultater har vi hatt.

Alle byer

Det var kort fortalt hvorfor du nå skal melde deg på DUJSK enten i Oslo, Stavanger, Trondheim, Kristiansand eller Bergen. Programmene holdes over totalt 16 timer (3 samlinger) og vi har kurs på dagtid og kveldstid. Alt du gjør er å sende en mail til Kennet Hansen (kennet.hansen@ogsnorway.com) eller Erik Falk Hansen (efh@ogsnorway.com) så sender vi deg info om datoer, innhold og pris. Kursene som begynner neste uke er for lengst utsolgt, men fortvil ikke. Nye kurs blir satt opp for slutten av januar i alle lokasjoner.

Synes du jeg var direkte i denne mailen? Var jeg for selvsikker? Var det litt skrytete? Godt mulig, men det var poenget. Jeg er sikker på at DUJSK er hva du trenger, men samtidig er dette med å være sikker, direkte og rett på sak noe som er veldig viktig i jobbsøkerprosessen. Kanskje du skulle prøve det?

Som jobbsøkere har vi også masse referanser. Du må gjerne ta en titt på de 49 referansene jeg har på LinkedIn under DUJSK. Finner du en annen person som driver med jobbsøkerkurs eller karriereveiledning som har halvparten så mange referanser så skal du få være med på DUJSK gratis.

Nå må jeg stikke. Skal legge ut en champagneflaske på LinkedIn og FB og det betyr bare en ting: Enda en DUJSKER har fått seg ny jobb og det må jo feires. Kanskje det om ikke så alt for lenge er deg vi feirer. Jeg skal i hvert fall love å gjøre alt for at du får den støtte og oppfølging du trenger og fortjener.

Hører fra deg

Erik

One thought on “Vil du ha ny jobb?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s