Jeg har som de fleste vet vært veldig hard mot både rekrutteringsbransjen og bedrifter generelt iht. til dette med mangel på tilbakemelding til jobbsøkere som søker på aktive stillinger. Det kommer jeg til å fortsette med, for slik oppførsel er rett og slett motbydelig og viser stor mangel på respekt for mennesker. I dag derimot, skal jeg skryte litt (mye)

Mange har allerede fått dette med seg: Wood Group Mustang Norge og deres Toppleder har lovet tilbakemelding til samtlige 1800 søkere som de siste dagene har søkt på deres utlyste stillinger. Jeg har selv fått over 100 mailer fra jobbsøkere i Norge og om hvor bra de synes dette tiltaket er. Ja, slike ting legger man virkelig merke til.
Wood Group Mustang fortjener stor skryt for at de faktisk viser at det er mulig og at man har alt å tjene på å behandle jobbsøkere med den respekten de fortjener. Ikke bare det. Wood Group Mustang fortjener all ære og skryt for at de viser, spesielt rekrutteringsbransjen, at det faktisk er fult mulig å svare alle jobbsøkere. Takket være Wood Group Mustang vil unnskyldningen «Vi har ikke tid» ikke lengre være en unnskyldning i det hele tatt.
Jeg kjenner godt til Wood Group fra min tid i UK, men ikke så veldig godt til dem her i Norge, ei heller da de var Agility. Uansett, dette de nå går ut med viser helt klart at dette må være et fantastisk sted å jobbe og at de er en bedrift som virkelig tar vare på, og bryr seg om deres ansatte og potensielle ansatte.
For de av dere som tenker «La de nå først bevise at de klarer dette» har jeg bare en ting å si: De er godt i gang med dette arbeidet og mange har allerede fått tilbakemelding, uavhengig av om det har vært et ja eller et nei. Det setter alle jobbsøkere pris på.

Til Administrerende Direktør Otto Søberg og rekrutteringsteamet i Wood Group Mustang har jeg bare en ting å si: Fantastisk innstilling og hatten av dere. Ikke bare det, bildet i denne teksten er en gruppe flinke jobbsøker (DUJSKERE) som også gir full tommel opp.

tommel opp

I bildet: Rikka Tonstad, Tore Galta, Sissel Steinkopf Pettersen, Bent William Anderson, Sandra De Burgo, Rut Benitez

 

Som min kollega, Kennet Hansen, sier; «Livet er herlig»

Erik Falk Hansen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s