Mye spennende skjer i OG-S AS for tiden og ikke minst med jobbsøkerprogrammet vårt DUJSK. For oss er det alfa omega at vi hele tiden fornyer oss og ikke minst ligger flere skritt foran våre konkurrenter ettersom det betyr at også du som jobbsøker vil ligge flere skritt foran dine jobbsøkende konkurrenter. Klarer du det, ja da får nok du også jobb etter hvert.

Tiden framover vil bli tøff for alle jobbsøkere. Mange blir lei av å høre om alle kuttene i oljeindustrien og økende arbeidsledighet, men jeg skal si deg en ting jeg: Det er faktisk utrolig viktig at jobbsøkere forstår hvor vanskelig markedet er. Det er faktisk heller ikke noe galt med å bli litt skremt. Det er nemlig når man innser dette at man virkelig kan finne motivasjonen, brette opp armene og gjøre alt det arbeidet som kreves. Jeg sier det derfor en gang til jeg: Markedet er utrolig tøft akkurat nå og slik vil det være i tiden framover så for heller andre være med å lure deg med å komme med kommentarer som: «Det løser seg alltid for flinke mennesker». Personlig sier jeg: «Det løser seg for flinke mennesker som arbeider hardt og mer enn alle andre»

Så hva får man som deltaker på DUJSK?

 1. Deltakelse på 3 / 4 samlinger av det unike jobbsøkerkurset (Totalt 18 timer)
 2. Mulighet til å arbeide tett med 10 andre erfarne og kompetanserike mennesker
 3. Medlem av lukket gruppe på LinkedIn hvor vi deler opp til 150 stillinger per uke
 4. Månedlige webinarer for alle tidligere deltakere
 5. Gratis deltakelse på alle web-baserte kurs vi holder
 6. Profil markedsført via sosiale medier (Ca.30 000 vil dette nå fram til)
 7. Profil videresendt til 25 rekrutteringsselskap og hodejegere i Norge + internasjonalt
 8. Full støtte helt fra til du er i jobb

For oss som driver med dette så er det viktig at vi virkelig er med deg hele veien mot ny jobb. Det er også viktig at «det skinner igjennom» at vi bryr oss og at vi virkelig kan det vi snakker om. Sist, men ikke minst, det er viktig at alt du lærer på DUJSK er ting som virkelig skiller deg ut og gjør at du når fram til ny jobb før andre. DUJSK handler om å gi deltakerne muligheten til å være seg selv og fortelle sin historie. Det siste er en stor fordel, men enda større fordel fordi alt for mange andre jobbsøkerkurs lærer deltakerne en «fasit» som gjør at alle går inn i den samme A4 boksen.


Godt eksempel på jobbsøkere i A4 boksen: På Sørlandet har de to største oljebedriftene sagt opp til sammen over 2000 ansatte. Her har vi da 2000 + jobbsøkere som omtrent skriver helt like søknader, har helt like oppsett på CV og ringer med de samme «tullete» spørsmålene før de søker på ny jobb. Ikke rart det blir loddtrekning!!!Vil du melde deg på DUJSK så må du være raskt. Har kun et fåtalls plasser ledig på kursene før påske og i Bergen begynner vi allerede til tirsdag neste uke. Oslo, Kristiansand og Stavanger begynner mot slutten av februar.

Ta gjerne en titt på mine referanser på LI fra idligere deltakere.

Her er forresten en kort oversikt over hva du lærer på DUJSK:

 1. Hvordan du kan nå ut til det grå stillingsmarkedet uten å sende åpne søknader som alle andre gjør
 2. Hvordan du kan stille sterkere enn noen andre på utlyste stillinger (Jeg kaller det «hoppe i køen)
 3. Hvordan du kan holde deg motivert og bygge nettverk gjennom hele jobbsøkerprosessen slik at du når målet ditt om ny jobb (introvert eller ekstrovert – spiller ingen rolle)
 4. Hvordan du kan få mest ut av sosiale medier som LI, FB og Twitter i din jobbsøkerprosess + hvordan du kommer høyere opp enn andre på søk som blir utført av rekrutteringsbedrifter
 5. Hvordan du kan få mest ut av rekrutteringsbedrifter

I tillegg skal vi ha det utrolig gøy og alle i sammen bli inspirert og motivert av hverandre. Send en mail til meg på efh@ogsnorway.com eller til min gode kollega kennet.hansen@ogsnorway.com for mer info.

DUJSK koster ikke all verdens og vi har lagt det opp slik at du kan betale påmeldingsavgift i 2 deler slik at du betaler del 1 før kurset begynner og del to i slutten av måneden kurset er ferdig.

Nå må jeg stikke for jeg har to viktige ting å gjøre:

 1. Legge ut en champagneflaske for enda en DUJSKER som har fått jobb
 2. Dele minst 50 stillinger som jeg har funnet ila dagen på vår lukkede gruppe på LinkedIn

Her er noen linker jeg anbefaler du tar en titt på:

https://erikfalkhanseniogs.com/2016/01/22/slik-far-du-ny-jobb/ http://www.enerwe.no/rekruttering/slik-blir-du-den-unike-jobbsoker/ http://www.tv2.no/v/1016219/Opplegget for bedrifter som ønsker å sponse sine ansatte med DUJSK Programmet inkluderer også 1-2-1 karriereveiledning i tillegg til alt det man får gjennom et privat kurs.

Erik Falk Hansen Daglig Leder OG-S AS

DUJSK Promo

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s