Markedet er tøffere enn på mange år for jobbsøkere og det er først når man som jobbsøker innser dette at man kan gjøre seg klar til å brette opp ermene og virkelig gjør en innsats. «Det løser seg for flinke mennesker» og «hold deg positiv du så fikser du dette greit» er uttrykk som spesielt i dette markedet ikke betyr en verdens ting. Det er nemlig slik at det ikke løser seg for flinke mennesker. Det løser seg kun for flinke mennesker som arbeider hardt og hardere enn noen andre innenfor deres felt.

Da jeg startet DUJSK i 2015 så var det tre ting som var viktig for meg:

støtte1. Dette måtte være et kurs som fokuserte på viktigere ting enn kun dette med hvordan man skal skrive en CV og se pen ut på et bilde
2. Måtte være noe helt nytt og fokusere på de tingene som virkelig har betydning i henhold til å finne seg ny jobb
3. Måtte være skreddersydd mot et tøft marked.
4. Ingen umyndiggjøring av flinke mennesker med å fortelle dem ting må være sånn og sånn

Dette har vi klart å oppnå og jobbsøkerprogrammet DUJSK er nå blitt kjent over hele landet. Per dags dato så har 638 deltakere vært gjennom programmet, og om man ser bort fra de kursene som var ferdige nå nettopp så har 78% kommet seg i jobb innen 3 måneder og 94% innen 6 måneder. Tallene lyver ikke. DUJSK funker.

Alt av kurs før påske er utsolgt, men nå har vi nettopp bestemt oss for å lansere nye kurs for april, noe som helt sikkert blir de siste kursene før sommeren. Vi kan ikke være så veldig konkrete på hva vi dekker av naturlige årsaker, men her en kort oversikt

  1. winning lineSer på tre ting som gjør at du kan stille 60% sterkere enn noen andre i en intervjuprosess
  2. En plan og strategi som gjør at du holder motet oppe gjennom hele prosessen
  3. Hvordan man kan nå fram til det «grå» stillingsmarkedet uten å gjøre som alle andre, nemlig å gi fra seg all kontroll med en åpen søknad
  4. Hvordan du kan stille sterkere enn noen andre på utlyste stillinger og kanskje få stillingen før andre i det hele tatt har vært på intervju
  5. Hvordan du kan få mest ut av sosiale medier, og selv om vi dekker masse med LinkedIn (Du vil få over 200% økning i synlighet) så fokuserer vi også en del på Facebook, Twitter og ja, til og med Instagram
  6. Hvordan du kan få gode forhold med bemanningsbedrifter og få dem til å virkelig hjelpe deg

 

I tillegg til dette så har vi det gøy på disse kursene og det er gruppen mennesker selv som er med på å gjøre at dette er et program som er så til de grader suverent i henhold til resultater osv. 10 jobbsøkere i lag er bedre enn en jobbsøker og kaffekoppen, ikke sant?

Vi lover aldri jobb til deltakerne, men vi lover at vi skal ofre alt og mer for at du får den støtten du fortjener. Når DUJSK er over så holder vi kontakten og du blir med i vårt Alumina Program i tillegg til vår lukkede gruppe på LI hvor vi deler opp til 150 stillinger i uka. Ja, vi er ikke fornøyde før du får deg jobb og det tror jeg mer eller mindre alle tidligere deltakere vil støtte meg på. Du kan se for deg selv. Sjekk anbefalingene på LI profilen min.

Håper vi sees, men plassene går veldig raskt. Vi har gjort det så rimelig og greit som mulig slik at ikke det skal koste deg den planlagte sommerferien for å være med. Du kan til og med betale for DUJSK i to omganger slik at det deles over to måneder.

Send mail til efh@ogsnorway.com for full informasjon så kan du også kanskje få gleden av å bli en DUJSKER og er det en ting DUJSKERE er kjent for så er det følgende: Arbeider sprengt hardt for å finne seg en jobb og som regel da så løser det seg for disse flinke menneskene.

Ha en strålende uke videre.

Erik

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s