Slik markedet er per i dag så er det fult forståelig at bedrifter må vurdere nedbemanninger som en løsning for å kutte kostnader og for å kunne være konkurransedyktige i tiden framover. Samtidig er det alltid trist når flinke kollegaer og ansatte må forlate bedriften, spesielt ettersom de som arbeidssøkere vil møte et helt annet, og tøffere marked enn tidligere.

OG-S AS er for tiden svært aktive med omstillingsprogrammet DUJSK og tilbyr dette til bedrifter over hele Norge. DUJSK har virkelig blitt populært hos både bedrifter og deltakere og selv om det er en rekke leverandører innenfor dette området ser vi i OG-S AS at vi har et omstillingsprogram som virkelig utgjør en positiv forskjell.

I tillegg til omstillingsprogrammet DUJSK for bedrifter så har DUJSK også vært tilgjengelig for private deltakere. Det vil si at jobbsøkere betaler for dette ut av egen lomme. Noe ironisk er det faktum at opp mot 70% av alle deltakere på våre private kurs allerede har vært gjennom et omstillingsprogram sponset av arbeidsgiver. Dessverre fikk de ikke den støtten de følte de hadde behov for og ei heller resultatet de var ute etter (ny jobb). Dette kan du og din bedrift unngå ved å vurdere DUJSK for de ansatte som mister jobben.

HVA ER UNIKT MED OMSTILLINGSPROGRAMMET DUJSK?

Da vi bestemte oss for å lage et helt nytt og unikt omstillingsprogram så var det viktig for oss at dette ble skapt basert på vår egen forståelse av markedet, rekrutteringsbransjens forståelse av markedet og sist, men ikke minst, tilbakemeldinger fra HR Ledere og Toppledere landet rundt. Med denne informasjonen på plass så kom vi opp med en løsning og produkt som virkelig gjør en forskjell.

HVA INNEHOLDER OMSTILLINGSPROGRAMMET DUSJK?

DUJSK Bedrifter 2

For OG-S AS er det viktig at vi leverer en tjeneste og et produkt som virkelig utgjør en forskjell. Vi skal vise at vi bryr oss og vi skal vise at det finnes muligheter der ute for alle dem som nå mister jobben. I tillegg er det viktig at produktet DUJSK ligger på et prisnivå som tar hensyn til din bedrifts situasjon. Det har vi klart og i DUJSK får du som bedrift mulighet til å tilby dine tidligere ansatte Norges ledende omstillingsprogram til en svært gunstig pris.

HVA MOTTAR DELTAKERNE PÅ DUJSK?

ER DIN BEDRIFT I EN AV FØLGENDE SITUASJONER?

  1. Bedrift som skal nedbemanne og som tidligere har brukt andre leverandører på omstilling, men som nå vil tilby dem som mister jobben det mest aktuelle omstillingsprogrammet og samtidig til en svært konkurransedyktig pris?
  2. Bedrift som skal nedbemanne, men som ikke har eksisterende leverandører innenfor omstilling?

Da tar vi svært gjerne en prat med deg. Vi kommer enten til deg eller du er hjertelig velkommen til våre lokaler på Filipstad Brygge i Oslo eller Skagenkaien i Stavanger. Vi vil da gi deg en detaljert gjennomgang av hva DUJSK inkluderer og fortelle deg hvorfor nettopp DUJSK er det omstillingsprogrammet deres ansatte fortjener og ønsker.

Ta gjerne en titt på http://ogsnorway.com/dujsk/kurs-for-bedrifter/ for mer detaljer.

Med vennlig hilsen
Erik Falk Hansen – Daglig Leder – OG-S AS

#DUJSK #passionforpeople #gidineansattedetdefortjener

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s