Jeg får daglig flere henvendelser fra bedrifter, jobbsøkere og media rundt hva det er som gjør at dem som er med på Det unike jobbsøkerkurset DUJSK gjør det så mye bedre på jobbsøkerfronten enn de fleste andre. Det første jeg alltid nevner er at samtlige som er med på våre program lærer, samt forstår hvor viktig det er å være seg selv gjennom hele jobbsøkerprosessen helt fra planlegging, til CV til hva man sier på intervjuer. I tillegg så må man forstå at de i dagens marked ikke handler om å være den beste kandidaten, men den beste jobbsøkeren. Selv om kanskje dette svaret ikke er konkret nok så er det faktisk dette som utgjør den store forskjellen. MEN, i dag skal jeg være litt mer konkret nå som vi lanserer de siste private kursene før sommeren (Oslo, Stavanger og Kristiansand)

Hva gjør at “DUJSKERE” får jobb?

1. Man lærer hvordan man kan skille seg positivt ut på de stillingen som blir utlyst (Og nei, det handler ikke om å ringe med spørsmål før du søker)
2. Man lærer hvordan man kan nå fram til de stillingen som ikke blir utlyst / det grå stillingsmarkedet (Og nei, det handler ikke om åpen søknad)
3. Man lærer hvordan man kan bruke og utnytte nettverket på best mulig måte (Og nei, det handler ikke om at folk sier “vi skal holde ører og øyne åpne for deg”)
4. Man lærer hvordan man kan få mest mulig ut av rekrutteringsselskaper uten å vær en “pest og en plage”)
5. Man lærer hvordan man som jobbsøker kan få mest ut av sosiale medier (Og nei, det handler ikke kun om LinkedIn)
6. Man får en plan, strategi og alle verktøyene på plass slik at man virkelig stiller sterkere enn andre.

Jeg kan med sikkerhet si at det er de punktene nevnt ovenfor som har gjort at deltakere fra DUJSK har gjort det så bra som de har når de har vært på utkikk etter jobb. Helt fantastiske resultater faktisk: ca. 76% i jobb innen tre måneder og ca. 95% i jobb innen 6 måneder (ut av ca. 700 deltakere)

bolt

Nå har du også muligheten, men du må være rask. Dette er helt sikkert de eneste privatkursene før sommeren så det er Nå eller Aldri. Blir du med, ja da skal du også få følgende:

1. 3 dager med kurs og workshop
2. Fult kurs og tipshefte
3. Medlem av lukket gruppe på LI hvor vi deler opp til 200 stillinger per uke
4. Tilgang til hjelp og støtte helt fram til du er i mål
5. Profil markedsført til våre nettverk i sosiale medier (20 000 +)
6. Profil markedsført til 25 av landets beste rekrutterings og bemanningsselskaper
7. Mulighet til å bli kjent med 10 andre erfarne mennesker i samme situasjon som deg

Alt du nå trenger å gjøre er å sende en mail til laila.rogenes@ogsnorway.com slik at hun kan sende deg litt mer info rundt pris, datoer osv. Vi har gjort dette så rimelig som mulig og satt det opp slik at faktura betales over 2 måneder. Plassene går veldig raskt så grip muligheten mens du har den så skal vi love deg følgende: Vi skal gjøre alt vi kan for at du stiller så sterkt som overhode mulig med tanke på å sikre deg ny jobb.

Ha en riktig fin dag videre og kanskje det er deg og din nye jobb vi feirer om ikke så alt for lenge

Erik Falk Hasen | Daglig Leder | OG-S AS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s