April måned har så langt vært en rekordmåned for dem som har deltatt på Jobbsøkerkurset DUJSK eller det fulle omstillingsprogrammet sponset av arbeidsgiver. Om vi ser en generell oppgang i markedet er jeg noe usikker på, men uansett, tydelig at det DUJSKERNE tar til seg funker. Til syvende og sist så handler jo jobbsøk om en ting: Være seg selv og fortelle om ens styrker gjennom historier fra arbeid og privat.

Per 19.04 så har 28 DUJSKERE funnet seg jobb ila april. Det spesielt positive er at 11 av disse har fått seg jobb innenfor olja og ingen har trengt å flytte på seg. Når det gjelder lokasjonene til dem som har fått jobb så ser det ut som følger: Stavanger 10, Kristiansand 7, Oslo 7, Trondheim 2 og Bergen 2. Stillinger inkluderer: Prosjektledelse, Salg og Markedsføring, Ingeniører, Planlegger, Dokument Kontroll, Administrasjon og Koordinering, HR, Ledelse, Retail + flere.

the best

Dessverre har vi ikke mulighet til å holde så veldig mange flere privatkurs utover og selv om vi gjerne skulle tatt en runde til i Bergen og Trondheim så har vi rett og slett ikke tid før sommeren. Det blir dermed med kun enkelte privatkurs i Oslo, Kristiansand og Stavanger nå før sommeren og da kun ett kurs i hver lokasjon. Om det blir mer til høsten eller ikke er vi noe usikre på, men vi skal gjøre alt vi kan for å komme lengre nord når høsten kommer.

Per dags dato så ser opplegget ut som følger:

Kristiansand | Kurs over 3 samlinger som følger:

Samling 1 – 03.05 Samling 2 – 12.05 Samling 3 – 13.05 Vi skal være i sentrum og samlingene varer fra 09:00 – 16:00

Oslo | Kurs over 4 samlinger som følger: Samling 1 – 23.05 Samling 2 – 30.05 Samling 3 – 06.05

Samling 4 avtaler vi på samling 1 ettersom dette er en workshop hvor vi deles inn i grupper. Vi skal være på Filipstad Brygge 1 og samlingene varer fra 17:00 – 21:00
Stavanger | Kurs over 3 samlinger som følger:

Samling 1 – 25.05 Samling 2 – 01.06 Samling 3 – 08.06

Vi skal være i Stavanger sentrum og samlingene varer fra 09:00 – 16:00 NB. Kurs i Stavanger som begynner 19.05 er utsolgt.

Du lurer kanskje på hva som gjør at så mange DUJSKERE får jobb? Det er ikke noe hokkus pokus skal jeg si deg. Det unike jobbsøkerkurset / DUJSK handler ikke om å kle seg ut i klovnekostyme og hoppe og sprette på bordet i et intervju. Neida, vi fokuserer på de tingene som virkelig gjør en forskjell i en jobbsøkerprosess og tar avstand fra diktering og umyndiggjøring. Vi vet nemlig at med den rette støtte så vil du kunne selge deg selv på en måte som gjør det svær attraktiv for arbeidsgivere.

Les mer om DUJSK på www.ogsnorway.com eller send en mail til laila.rogenes@ogsnorway.com for mer info. Plassene går nok veldig raskt så ta kontakt så raskt som mulig. Du vil da også lære mer om vårt Alumina Program som du blir en del av. Om du har vært med på et omstillingsprogram / jobbsøkerkurs tidligere så vil vi gjerne ha deg med å DUJSK uansett. 48% av deltakerne har vært med på andre opplegg gjennom tidligere arbeidsgiver, men det er først når de har vært med på DUJSK at de forstår hva som er viktig og hva jobbsøk egentlig handler om.

NB. Det skal ikke koste deg ferieturen til Syden når du er med på DUJSK. Vi har gjort det så rimelig som overhode mulig og du kan til og med betale i to deler.

Ha en strålende dag videre. Nå må jeg legge ut enda en Champagneflaske på LI og det betyr kun en ting: Enda en DUJSKER har fått seg ny jobb (Dagens tredje) og denne gang i Oslo 🙂

Erik Falk Hansen
Daglig Leder, OG-S AS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s