Mye av tiden vi bruker på å kjøre jobbsøker-og karriereveiledningsprogrammet DUJSK er rettet mot bedrifter her i Norge som må gå til oppsigelser. Vi forstår selvfølgelig at ikke alle som mister jobben får denne unike muligheten og av den grunn har vi forsøkt å kjøre noen program som individuelle jobbsøkere kan være med på. Så langt har snart 700 innenfor denne kategorien vært med på DUJSK.

Vi lovet at vi skulle gjøre alt vi kunne for å få til nye private kurs i september og da skal vi selvfølgelig ikke skuffe. Nye datoer er derfor nå lagt ut på www.ogsnorway.com for Bergen, Stavanger, Kristiansand og Oslo. Vi gleder oss til, å på nytt, hjelpe flinke og erfarne mennesker på veien mot ny jobb.
Grip denne unik sjansen.
Tidligere resultater og statistikker sier at DUJSK gir deg den absolutt beste muligheten til å sikre deg ny jobb her i Norge.
I tillegg skal du lære masse.
Ja, du skal til og med ha det litt gøy.

For mer informasjon så gå til vår hjemmeside eller send en mail til laila.rogenes@ogsnorway.com som så vil sende deg alt av info. I og med at dette er noe du må betale for selv så har vi lagt det opp så greit som mulig. Du betaler faktura i to runder hvor del en betales ved påmelding og del to ved månedslutt september. I tillegg kjører vi en kampanje med 20% rabatt for dem som melder seg på ila juli.

hodejegerHer kommer en liten oppsummering av hva DUJSK innebærer og hvorfor tidligere deltakere har så til de grader mye bedre resultater enn andre jobbsøkere her i Norge

 1. Vi glemmer alt som heter valgte sannheter og alle de mytene alt for mange jobbsøkere og jobbsøkerkurs bruker tid og krefter på som for eksempel at CV må være på to sider og at du må ringe med spørsmål før du søker. Det er ikke disse tingene som har noe å si for om du får jobb eller ikke.
 2. Ingen umyndiggjøring. Vi vet at du allerede forstår at du må kle deg for et intervju og at du må ha et fast håndtrykk og møte opp i tide.
 3. Vi fokuserer på det som virkelig er viktig i en jobbsøkerprosess; nemlig fokus på at du skal være deg selv hele tiden, du skal by på deg selv hele tiden og du skal fortelle din historie hele tiden.
 4. Vi ser på de fem kanalene som tar deg til ny jobb og jobber med dette så mye at du virkelig nå vil se muligheten i stedet for hinderet.
 5. Vi ser på hvordan du kan få et stort forsprang på dine «konkurrenter» i en intervju situasjon. Gjennomsnittlig trenger en DUJSKER 1,4 intervjuer for å få seg ny jobb

Så hva mottar du som DUJSK deltaker?

 1. Du får tre fulle dager med kurs og workshop i lag med 8-12 andre sultne og motiverte jobbsøkere på ditt nivå.
 2. Fult kurs og tipshefte
 3. Hjelp og støtte helt fram til du har fått deg ny jobb (Du kan kontakte oss når som helst)
 4. Tilgang til månedlige webinarer som kan sees når som helst via din mobil.
 5. Medlem av lukket gruppe på LinkedIn hvor vi deler opp til 150 stillinger per uke.
 6. Tilgang til stillinger før de utlyses som vi får tilsendt fra bedrifter og rekrutteringsfirmaer.
 7. Profil markedsført til ca. 25 rekrutteringsbedrifter i din region.
 8. Nytt og stort nettverk.
 9. Profil markedsført til våre nettverk via LinkedIn. (Ca.33 000)

Totalt har vi nå hatt med nærmere 1500 deltakere på DUJSK de siste 16 månedene. Det har vært utrolig gøy og resultatene har vært helt fantastiske. 96% er i jobb innen seks måneder og 76% i jobb innen tre måneder. Det er dobbelt så bra som gjennomsnittet her i Norge. Vi skal fortsette denne suksessen og ikke minst, vi skal fortsette å gi alt vi har for at våre deltakere får den støtten og hjelp de fortjener og har behov for.

Vi bryr oss. Vi elsker det vi driver med. Vi tenker hele tiden nytt. Vi er med og hjelper folk tilbake i ny jobb. Så enkelt er det. Grip muligheten. Plassene går fort.

Sees til kurs i september.

Hilsen OG-S teamet Erik Falk Hansen | Kennet Hansen | Laila Rogenes

www.ogsnorway.com
laila.rogenes@ogsnorway.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s