Det er nå 18 måneder siden OG-S AS startet det som på kort tid er blitt en kjempesuksess innen omstilling og jobbsøkerkurs. DUJSK er navnet på programmet og i disse dager er vi svært opptatt med å gi vårt beste for bedrifter som dessverre må nedbemanne. Ikke minst, gi vårt beste for dem som faktisk mister jobben.

stilling ledigDUJSK er nå helt klart førstevalget når bedrifter skal velge en partner iht. hvem som skal hjelpe deres tidligere ansatte på veien videre. Av den grunn så har partnerne i OG-S AS svært lite tid til å arbeide med videreutviklingen av vår kundeportefølje ettersom vår tid går med til karriereveiledning, kursing og oppfølging.  Når vi samtidig ønsker å vokse OG-S videre så er det derfor naturlig å legge ut en «føler» for å se om noen andre også kunne tenke seg å være med på laget.

OG-S AS er derfor på utkikk etter en person som kan salg og som kan det å se etter, samt utvikle nye kunder. Vi er på utkikk etter en person med høye ambisjoner, en person som virkelig ønsker å være med på å gjøre en forskjell og en person som, mer enn noen annet, verdsetter integritet, service og hardt arbeid.

Litt om stillingen:

Vi tenker i de baner at dette blir en Business Development Manager stilling hvor den riktige personen kommer med på laget som partner i OG-S AS. Hovedformålet er å skape nye kunderelasjoner for OG-S AS, i første omgang med tanke på DUJSK, men etter hvert også innenfor leder-og spesialistrekruttering. Dette er en stilling som krever stor stå-på vilje, evnen til å bygge gode relasjoner, og sist men ikke minst, evnen til å sikre avtaler.

Vi har kontorer i både Oslo, Kristiansand og Stavanger så lokasjon må være i en av disse byene, men du vil uansett reise mye her i Norge for å møte både kunder og potensielle nye kunder.

Ønsker du en ny utfordring og samtidig være med på videreutviklingen av en spennende bedrift innenfor rekrutterings-og omstillingsbransjen? Da vil vi gjerne snakke med deg. I utgangspunktet er dette en stilling hvor vi ser etter en person som ønsker å komme med på laget som partner, men vi kan også være åpne for en standard fast ansettelse. Det viktigste er at vi får en spiller med på laget som ønsker å gi våre kunder, framtidige kunder og jobbsøkere det absolutt beste innenfor omstilling og rekruttering.

Send meg gjerne en liten intromail om deg selv og dine tanker rundt dette. Vi er åpne for å forme stillingen etter kvalitetene til personen som kommer om bord. Jeg er selv på ferie de neste 4 ukene, men vil se på din mail så snart jeg er tilbake og selvfølgelig skal alle som viser interesse få tilbakemelding.

Ser fram til å høre fra deg

Erik Falk Hansen
Daglig Leder og Partner OG-S AS
+4740435493 | efh@ogsnorway.com
www.ogsnorway.com
www.erikfalkhanseniogs.com


Er du en bedrift som dessverre må nedbemanne? Da vil vi gjerne få komme å presentere vårt omstillingsprogram for deg og bedriften. Vi har utviklet et program som er et av fåtall omstillingsprogram som er skreddersydd mot dagens tøffe marked. Et program som, i tillegg til å være med på å sikre din bedrifts framtidige employer branding, også gjør det som et slikt program skal gjøre; Støtter dem som mister jobben hele veien fram til målet om ny jobb er nådd.  En kort presentasjon av oss på 30 minutter før du bestemmer deg hvem du skal bruke? Det fortjener dine ansatte som mister jobben.
Ta kontakt for en 100% konfidensiell samtale.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s