Da er ferien over for vår del i OG-S AS. Alltid godt med en aldri så liten pause, men når man virkelig trives med hva man driver med, ja da er det sannelig godt å komme i gang igjen. Enda bedre, vi har klart å sette av noe tid til å kjøre private DUJSK-Program. Det betyr at dem som ikke har fått DUJSK sponset av tidligere arbeidsgiver likevel har mulighet til å være med på dette ledende jobbsøkerprogrammet.

starting blockVi gleder oss til å komme i gang igjen og gleder oss til å hjelpe enda flere flinke mennesker på veien mot ny jobb. Så er spørsmålet; Er markedet blitt noe bedre enn tidligere år? Det er nok litt for tidlig å si, men vi er nok så godt som nådd bunnen i hvert fall og det betyr jo bare en ting; Det kan bare bli bedre. Uavhengig av hvordan markedet er perioden fra midten av august til slutten av september alltid den perioden av året hvor det er flest stillinger utlyst. Det betyr derfor at du som jobbsøker går en veldig viktig periode i vente.

Vi i OG-S AS skal nå hjelpe så mange jobbsøkere som mulig og ønsker å hjelpe nettopp deg, slik at du stiller sterkere enn alle andre innenfor ditt felt. Nå kan altså du også være med på DUJSK og bli det vi kaller internt for en «DUJSKER».


HVORFOR SKAL DU VÆRE MED PÅ ET SLIKT PROGRAM?

Vi har skreddersydd dette programmet iht. dagens tøffe marked. Det å søke jobb i dagens marked er noe helt annet enn for et par år siden og ting som åpne søknader eller ringe med spørsmål for å skille seg ut er for lengst gått ut på dato.

 1. DUJSK er et program som fokuserer på deg og dine styrker og formidler hvor viktig det er å være seg selv gjennom hele jobbsøkerprosessen. Du skal nemlig unngå å gå inn i den samme A4 boksen som alle andre jobbsøkere og som man enkelt kan ramle inn i ved å lese artikler som ofte har tittel «topp 10 jobbsøkertips»
 2. Vi har resultater som er dobbelt så gode som landsgjennomsnittet. 74% i jobb innen tre måneder og 94% i jobb innen seks måneder.
 3. Ikke bare er du med på DUJSK Kurset, du har også mulighet til å kontakte oss for hjelp helt fram til du er i mål
 4. Vi brenner for å hjelpe mennesker på veien mot ny jobb og ofrer alt vi har for at nettopp du skal få den oppfølging og støtte du har behov for

HVA SKAL DU GJØRE NÅ?

Send en mail til efh@ogsnorway.com og laila.rogenes@ogsnorway.com og be om litt mer info. Vi sender deg så alt av info slik at du kan bestemme om du vil være med eller ikke. Så raskt du bekrefter at du ønsker å være med så sender vi deg bekreftelse tilbake ila 24 timer.

 1. Ta en titt på www.ogsnorway.com/dujsk for å sjekke datoer for kurset i din region
 2. Ta en titt på min LI profil og alle referansene fra tidligere deltakere https://no.linkedin.com/in/erikfalkhanseniogs

HVA MOTTAR DU SOM DELTAKER?

I tillegg til tre dager med kurs i lag med 8-10 andre motiverte jobbsøkere så er det en rekke andre goder du får med deg. Det viktigste er kanskje det at vi er tilgjengelig med hjelp absolutt når som helst helt fram til du har fått ny jobb. Andre goder er:

 • Medlem av lukket gruppe på LI (kun for tidligere deltakere) hvor vi deler opp til 150 stillinger per uke
 • Månedlige webinarer hvor vi gir oppdateringer på markedet og gir ut nye tips vi har lært oss
 • Profil markedsført til ca. 25 rekrutterings og bemanningsbyråer i din region
 • Tilgang til vårt nettverk
 • Profil markedsført til vårt nettverk på LI, Twitter og Facebook (ca. 35000)
 • Mye mer

GRATIS

Vi skal også for første gang kjøre et gratis webinar for alle jobbsøkere i Norge. Det vil finne sted mandag 08/08 og handler om hvordan man best kan komme i gang med jobbsøk nå etter sommeren. Meld deg på via:

https://www.facebook.com/events/155190481570367/

DUJSK – DET HANDLER OM DEG, DINE STYRKER OG DIN HISTORIE

Hvorfor ikke bli med på dette programmet som virkelig har tatt Norge med storm. Ikke ofte nå at vi kjører private kurs, i og med at flere og flere bedrifter bruker oss når de må gå til oppsigelser. Nå har vi heldigvis fått til noen privatkurs både i Oslo, Stavanger, Kristiansand, Bergen og Trondheim og setter i gang allerede nå i august. Stavanger og Kristiansand i august er allerede utsolgt. Trondheim har 2 ledige plasser for august og det har også Oslo.
Det er noen flere plasser for Oslo, Bergen, Stavanger og Kristiansand i september ettersom vi lanserer disse kursene i dag.

Plassene går veldig raskt så ta kontakt så raskt som mulig.

Vi lover deg at vi skal ofre alt vi har for at du skal få den støtte og hjelp du fortjener og har behov for. Du skal bli den beste jobbsøkeren innenfor ditt felt og få en pangstart på jobbsøkingen etter sommeren.

Mvh
Erik Falk Hansen og Kennet Hansen
Partnere OG-S AS
www.ogsnorway.com
www.erikfalkhanseniogs.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s