Mandag 10. september skal vi forsøke å få til det veldig få andre klarer. Vi skal nemlig fortelle deg hvordan du, helt alene, kan lage din egen unike cv, en bedre og mer profesjonell cv enn hva karriereveiledere og bedrifter som leverer CV tjenester kan gjøre. Enda bedre; Det er helt gratis.

Samtidig skal vi også snakke om det veldig få andre karriereveiledere velger å snakke om. Nemlig det faktum at det er ikke bare din CV som gjør at du blir valgt ut for intervju. Snarere tvert i mot.

unik 1

Webinaret starter klokken 14 00 og du kan melde deg på via linken nedenfor. Er du ikke på Facebook så kan du melde deg på ved å sende en email til efh@ogsnorway.com. Linken til selve webinaret vil bli lagt ut / sendt ut fredag 8. september.

https://www.facebook.com/events/920110351426532/

For å delta trenger du kun en mobil, nettbrett eller pc. Skype konto er ikke nødvendig.

Vi gleder oss som alltid til et slikt webinar og lover at råd som cv på 2 sider, bilde på cv og alle de andre rådene som gjør at alle CV`er omtrent er helt like ikke er på dagsorden i det hele tatt.

Dette webinaret skal nemlig handle om hvordan du kan selge deg selv og din kompetanse din egen, profesjonelle og unike cv.

Gleder meg
Mvh

Erik Falk Hansen
Daglig Leder | OG-S AS
+47 40 43 54 93 | efh@ogsnorway.com
www.ogsnorway.com

Er du jobbsøker og ønsker mer info om jobbsøkerprogrammet, DUJSK, vennligst send email til laila.rogenes@ogsnorway.com. Kursdatoer er klare for Bergen, Oslo, Stavanger og Kristiansand i september og nesten ingen plasser igjen. Så raskt du mailer Laila vil hun sende deg alt av info slik at du kan ta en titt. Resultatene fra tidligere deltakere er over dobbelt så gode som gjennomsnittet her i Norge og DUJSK er uten tvil ledende på å få folk som deg i jobb.

#dujsk #passion4people #livimarkedet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s