Hadde jeg vært jobbsøker i dag så må jeg ærlig innrømme at jeg hadde vært noe skeptisk til å selv betale for å være med på et jobbsøkerprogram. Spesielt om det var et program hvor forskere, vitenskapsfolk eller spinningsinstruktører stod og dikterte hvordan jeg måtte kle meg for et intervju, hvordan håndtrykket mitt måtte være på et intervju og at jeg måtte ha en CV på to sider og søknad på en side. Ja, det verste jeg kunne tenke meg ville vært slik umyndiggjøring.

winningDa vi skapte Det unike jobbsøkerkurset, DUJSK, i mars 2015 så var tingene jeg nevner ovenfor selvfølgelig noe vi helt klart ville unngå. DUJSK skulle nemlig handle om det som virkelig gjør at en skiller seg ut. DUJSK skulle nemlig handle om hvordan nettopp deltakerne våre kunne nå fram og sikre seg jobb.

DUJSK skulle nemlig handle om det viktigste av alt i en jobbsøkersammenheng: Fokus på jobbsøkeren selv, hans / hennes historie og hans / hennes styrker.

Nå har snart 1900 deltakere vært med på DUJSK, hvorav ca. 1000 av disse har vært med på privatkursene våre. Av disse 1000 så har 43% allerede vært på andre jobbsøkerkurs tidligere, men sett og hørt at DUJSK er det som faktisk vil gjøre en forskjell. Det vil si; Ca. 1000 deltakere som ar betalt for dette selv. Resultatene? Ca. dobbelt så gode som landsgjennomsnittet her i Norge. DVS. Innen seks måneder så er så mange som 93% av deltakerne i ny jobb.

Nå kan du også være med. Helt nye kurs er satt opp i Oslo, Stavanger, Bergen, Kristiansand og Trondheim etter høstferien. Vi har gjort dette så rimelig som overhodet mulig slik at det ikke skal stå på det finansielle om du kan være med eller ikke.

Send en email til laila.rogenes@ogsnorway.com og be om litt mer detaljert info så sender hun dette til deg før du tar en beslutning.

For deg så kan DUJSK være:

  • Den lille «boosten» du trenger for å komme i gang eller finner tilbake motivasjonen
  • Være det som gjør at du blir nummer en i motsetning til nummer to i prosesser
  • Være det som gjør at du kommer til intervju i motsetning til å aldri høre noe på alle søknadene du sender
  • Muligheten til å treffe andre jobbsøkere og bygge nettverk i lag med dem
  • Mye mer

Vi kan aldri love at DUJSK = ny jobb, men vi skal gjøre vårt beste og resultatene taler for seg selv.

Erik Falk Hansen | Daglig Leder | OG-S AS

One thought on “Vær deg selv – Bli nummer 1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s