Det å gå til oppsigelser av ansatte er en av de mest komplekse og lite trivelige oppgaver en leder eller HR representant må gjøre gjennom karrieren, men samtidig noe som ofte er helt nødvendig, spesielt slik som markedet er i disse dager. Som leder eller HR representant så er det ikke så mye du kan gjøre for at den ansatte skal ta dette positivt. Til syvende og sist mister man jobben man er så glad i og så vet man også at man møter et relativt tøft marked der ute. Da er det naturlig at en vil være skuffet når en mottar beskjeden om at arbeidsgiver ikke lengre har behov for en selv.

Samtidig så er det noe du kan gjøre. Da utenom det å ha en ryddig, åpen og informativ prosess. Det vi tenker på da er dette med å tilby dem som mister jobben god og profesjonell hjelp på veien videre. Ikke nok med det, du kan også bruke litt tid på å vurdere hvilke tilbud som er der ute iht. omstilling, veiledning og jobbsøkerkurs. Husk at det er kommet mange nye aktører på markedet etter du sist gjorde nedbemanninger, eller sist du signerte rammeavtaler, og du er nok helt enig i at dine ansatte som mister jobben fortjener den beste hjelpen som overhodet mulig på veien videre.

omstilling-1Vi ønsker gjerne å åpne en dialog med deg og din bedrift dersom dere er i en posisjon hvor nedbemanninger eller permisjoner er mulig. Dessverre velger alt for mange bedrifter å gjøre det enkle; Gå med en aktør de har brukt tidligere og da uten å søke i markedet etter hva som faktisk er det beste tilbudet der ute. Vi er helt sikre på at også du mener at dine ansatte fortjener at du virkelig sonderer markedet. Det er slik du kan vise at du bryr deg og det er slik du opprettholder god Employer Branding.

Visste du at 71% av alle deltakerne på våre private jobbsøkerkurs (ca. 1100 totalt) har tidligere vært gjennom jobbsøkerprogram som arbeidsgiver sponset, men følte at ikke de fikk noe eller nok ut av det? De har så betalt ut av egen lomme for å være med på DUJSK (Det Unike Jobbsøker Kurs).

Situasjonen over er noe du helt sikkert vil unngå, og alt vi ber om er muligheten til å presentere vårt konsept til deg og din bedrift. Du kan så ta en endelig avgjørelse iht. hva du mener er best for dem som mister jobben.

Viktig info:

  1. Selv om jobbsøkerprogrammet, DUJSK, er markedsledende så er det lang i fra det dyreste programmet i markedet.
  2. Resultatene fra tidligere deltakere (arbeidsledige som får jobb) er ca. 100% bedre enn gjennomsnittet her til lands
  3. DUJSK er det eneste programmet som er skreddersydd mot et tøft marked. og det å søke jobb i dagens marked er noe helt annet enn i et godt marked
  4. DUJSK er det eneste programmet som tilbyr veiledning, coaching, jobbsøkerkurs og full oppfølging helt fram til deltaker har fått seg jobb
  5. DUJSK er det eneste programmet som inkluderer ett fult Alumina Program for dem som er med i prosessen

Siden oppstarten i mai 2015 har vi fått mulighet til å hjelpe dem som har mistet jobben i både små og store bedrifter her i Norge. Det gjelder bedrifter innenfor oljeindustrien og bedrifter i helt andre bransjer. Samtlige bedrifter er svært glade for at de vurderte og valgte DUJSK, en løsning de ansatte og fagforeningene virkelig ønsket seg.

Nå kan du også gi dine ansatte den støtten de ønsker seg. Enda viktigere; Du kan gi dine ansatte den støtten de fortjener. Alt du trenger å gjøre er å sette av 45 minutter av tiden din for å høre om hvordan vi kan hjelpe dem på veien videre. Det fortjener de vel?

DUJSK er tilgjengelig i Oslo, Stavanger, Kristiansand / Arendal, Stavanger, Haugesund, Bergen, Trondheim og Tromsø. OG-S AS har kontorer i Oslo, Kristiansand og Stavanger og du er hjertelig velkommen på besøk til oss om du mener det er et bedre alternativ enn at vi kommer til deg.

For mer informasjon ta kontakt for en uforpliktende og 100% konfidensiell samtale.
mvh

Erik Falk Hansen | Daglig leder | OG-S AS | +47 40 43 54 93 | efh@ogsnorway.com

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s