Plutselig ikke lenge til enda et år er forbi og 2016 blir 2017. Tiden går for ja. Det er det ingen tvil om og nå som året om ikke så lenge til er omme så er det for deg som jobbsøker også absolutt siste mulighet til å gjøre noe som virkelig kan gjøre en forskjell i livet ditt.

Suksessen med jobbsøkerprogrammet, DUJSK, har du helt sikkert fått med deg. Champagne-flaskene vi legger ut hver uke for å feire at flere og flere tidligere deltakere kommer i jobb har du nok sett. Ja, nå kan det også bli deg, men da må du være rask og samtidig gjøre et klokt valg.

Kursene som nå er lansert for Oslo, Stavanger, Kristiansand, Haugesund og Bergen er de absolutt siste for året og det er maks 10 deltakere per kurs. Nesten alt av plasser er nå tatt, men det er en eller to plasser ledige i de forskjellige lokasjonene.

Så spørsmålene er:

1.      Vil du bli den beste jobbsøkeren innenfor ditt felt og stille sterkere enn noen andre?

2.      Vil du få med deg «boosten» du kanskje trenger for å komme i mål?

Er svaret eller svarene ja, så kan de lureste du gjør være å sende en mail til laila.rogenes@ogsnorway.com og be henne sende deg litt mer info om DUJSK.

 

Bergen begynner allerede onsdag neste uke, mens de andre lokasjonene er i gang helt mot slutten av oktober / begynnelsen av november.

Nå nærmer vi oss 2000 deltakere på DUJSK siden oppstarten i mars 2015. At 92% er i jobb ila 12 måneder sier bare hvor mye deltakerne får ut av dette ettersom disse tallene er dobbelt så gode som landsgjennomsnittet. Det vil vel da si at du dobler muligheten for ny jobb med å være deltaker på DUJSK.

Enda i tvil? Sjekk alle mine referanser på LinkedIn og ta gjerne en titt på tekstene nedenfor.

unik-2

Ha en super dag og vi ser fram til å høre fra deg.

PS. Jeg glemte det viktigste J Som alltid skal vi gjøre alt vi kan for at du får den støtten og hjelp du har behov for på veien mot ny jobb. Det fortjener du og alle jobbsøkere der ute.

https://erikfalkhanseniogs.com/2016/10/09/bann-gass-i-11-uker/

https://erikfalkhanseniogs.com/2016/10/02/ny-start/

https://erikfalkhanseniogs.com/2016/09/23/vaer-deg-selv-bli-nummer-1/#more-60140

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s