Stavanger; er vi klare? Vi i OG-S AS har nemlig noen gledelige nyheter å dele med dere. Vi har den siste tiden arbeidet hardt med å videreutvikle jobbsøkerprogrammet, DUJSK, slik at det er spisset inn mot arbeidsmarkedet i 2017. Planen var å vente med å holde nye program til slutten av januar 2017, men nå har vi endret planene. Ja, vi skal nemlig holde et DUJSK 2017 program nå i desember i Stavanger. Ikke bare det; De 10 som er med får dette for det vi velger å kalle en “julerabatt”. Er ikke det bra?

(Skrevet av Kennet Hansen | Partner i OG-S AS)

For at våre jobbsøkere skal stille så sterkt som mulig så må vi hele tiden utvikle DUJSK Programmet. Det fortsetter vi med og nå er vi klare for å gi 10 jobbsøkere i Stavanger-regionen muligheten til å være med på det første DUJSK 2017 programmet, men allerede nå i 2016. Vil du gi deg selv den beste muligheten til å stille så sterkt som mulig på jobbfronten når pinnekjøttet er fordøyet og akevitt-ettersmaken er borte? Da er det bare å kaste seg på DUJSK i Stavanger nå i desember.

stavanger-klar

Som med alle tidligere DUJSK-Program så vil du som deltaker få tilgang til følgende:

  1. 3 dager med kurs og workshop
  2. Fullt kurs og tipshefte
  3. Medlem av lukket gruppe på LI hvor vi deler opp til 150 stillinger per uke
  4. Regelmessige Webinarer
  5. Regelmessige samlinger hvor det er fokus på både jobbsøk og det sosiale
  6. Profil markedsført via sosiale medier
  7. Tilgang til nettbasert sosiale medier kurs
  8. Profil markedsført til rekrutteringsbyråer i regionen
  9. Sist, men ikke minst, du kan bruke OG-S får hjelp og støtte helt fram til du er i mål

Vil du melde deg på eller vil ha du litt mer info først? Da er det bare å sende en email til laila.rogenes@ogsnorway.com som vil sende deg alt av info. Plassene går raskt så grip muligheten mens du har den.

Enda en liten god-nyhet: Vi har lagt det opp slik at du betaler halve kursavgiften i desember og halve i slutten av januar. Prisen er utrolig rimelig så julegavene, pinnekjøttet og risgrøten også kommer i boks.

Vi gleder oss til å kjøre det “helt nye” DUJSK Programmet for 10 flinke jobbsøkere i regionen.

Mvh

Kennet Hansen | Partner | OG-S AS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s