Du har sikkert sett at vi hver uke legger ut våre gratulasjoner til tidligere deltakere på jobbsøkerprogrammet, DUJSK, som har fått seg jobb og det samme gjorde vi i dag, hvor vi feiret hele 8 tidligere deltakere som hadde fått seg ny jobb. Suksessen bare fortsetter og fortsetter og det er så inderlig godt å se at det finnes muligheter der ute. Man må bare arbeide hardt, våge å tenke nytt og ja, rett og slett være den beste jobbsøkeren. Klarer man det. Da skal til og med jeg si at det løser seg for flinke mennesker.

Nå har vi endelig et helt nytt og enda bedre versjon av jobbsøkerprogrammet klart for 2017. Vi begynner året med å bistå flere bedrifter som har valgt å tilby dette programmet til dem som blir nedbemannet, men vi skal også få til noen private kurs hvor hvem som helst kan være med. Er du en av dem som ikke får DUJSK sponset av tidligere arbeidsgiver? Fortvil ikke. Nå har du muligheten til å være med, eller kanskje det kan være tidenes julepresang for en nær som søker jobb?

Siste kurs i 2016 i Stavanger i desember

Vi skal kjøre et kurs i Stavanger nå i desember som går over tre dager (07.12 08.12 og 12.12) Dette kurset var i grunnen utsolgt, men vi har nå fått en ledig plass. Denne kan nå bli din og vil du være med for å gi deg en den beste muligheten til å sikre deg jobb på nyåret så send mail til laila.rogenes@ogsnorway.com. Ikke bare det. Etter kurset kan du ta en velfortjent juleferie, vel vitende om at du stiller sterkere enn noen andre når du er tilbake i jobbsøkermodus på nyåret.

Kurs i Bergen, Oslo, Kristiansand og Stavanger i 2017

Mot slutten av januar og begynnelsen av februar blir det nye kurs. Igjen går disse over tre dager. Vi tar imot påmeldinger allerede nå så send gjerne en mail til laila.rogenes@ogsnorway.com for mer info.

For deg som er interessert

Det som blir spennende videre er at vi har laget et enda bedre kurs enn tidligere. Akkurat som markedet endrer seg så må vi og våre jobbsøkere endre seg. Nå forventer vi at resultatene blir enda bedre enn tidligere og målet er jo at samtlige deltakere får seg jobb.

I pakken så mottar du følgende:

1fly.      Kurs over 3 dager med innlagt work-shop

2.      Forberedelsesvideo og introduksjonsvideo

3.      Fullt kurshefte

4.      Tipshefte

5.      Online Sosiale Medier kurs rettet mot jobbsøkere som kan sees når som helst

6.      Medlem av lukket gruppe på LI hvor vi deler opp til 150 stillinger per uke

7.      Profil markedsført via sosiale medier

8.      Nettverk og mulighet for å være i lag med 10 andre jobbsøkere i din region

9.      Månedlige webinarer for tidligere deltakere

 

I OG-S AS så brenner vi for å hjelpe flinke mennesker på veien mot ny jobb. Vi er nå i et veldig tøft marked, men forstår man hva som må gjøres for å sikre seg ny jobb, ja da løser det seg alltid til slutt. DUJSK dekker alt og mer av hva du trenger for å finne deg ny jobb og er pakken for god til å være sann, ja da er det bare å ta en titt på mine referanser på LI og de ukentlige oppdateringene vi sender ut om folk i ny jobb.

Vi brenner for jobbsøkere. Vi heier på jobbsøkere. Vi hjelper våre jobbsøkere helt fram til de har sikret seg ny jobb. Det kan også nå bli deg eller en person du er glad i.

Grip muligheten.

Erik Falk Hansen | Daglig Leder | OG-S AS

One thought on “Jobb i 2017? Grip denne muligheten

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s