Det blir et spennende år for OG-S AS i 2017. For det første så har vi vært så heldige å få med oss en nyansatt på laget i Ingunn Søyland. Hun skal arbeide ut i fra Stavanger-kontoret med Kennet og Laila og vi gleder oss til å få med Ingunn på laget. I det store og det hele så skal OG-S AS fokusere på to hovedområder i 2017; Rekruttering og omstilling. I tillegg til dette så kommer vi også til å fortsette å holde jobbsøker-program for det private markedet, i tillegg til at vi nylig har fått vår første kontrakt med NAV. Så hva betyr dette for deg som jobbsøker?

Det helt nye er at vi kommer til å tilby en rekke gratistjenester for jobbsøkere. Hver mandag vil vi kjøre et fem til ti-minutters «miniwebinar» for alle jobbsøkere gjennom OG-S AS sin FB side. «Ukestart for jobbsøkere» har vi valgt å kalle dette. Vi skal også kjøre en «ukeslutt for jobbsøkere» hver fredag via samme FB side. Gjennom disse live-videoene vil vi tar for oss ting rundt markedet og jobbsøkerprosessen som er aktuelt, men kanskje enda viktigere; Vi vil svare på hva det måtte være av spørsmål du som jobbsøker har. Alt du trenger å gjøre er å skrive inn spørsmålet på veggen til OG-S sin FB side så svarer vi på mandagen eller fredagen.

https://www.facebook.com/OG-S-As-321447281317507/?fref=ts

I tillegg til dette så vil vi fortsette å kjøre noen gratis webinarer. Disse varer mellom en til to timer og vil ta for seg aktuelle ting som er viktig i jobbsøkerprosessen. Nytt med disse er at vi vil legge disse ut på var nye youtube kanal slik at du ikke trenger være tilgjengelig på akkurat det tidspunktet webinaret vises på. Du kan altså nå se det i opptakt. Første webinar vi kjører er allerede satt opp og handler om hvordan du som jobbsøker kan få en god start på året (se link nedenfor)

https://www.facebook.com/events/1820371171518536/

Vi har tidligere sagt at de jobbsøkere som ikke har FB kan melde seg på slike webinarer via email. Det blir det ikke mulighet for i framtiden. Grunnen er enkel; Som jobbsøker så «må» du være på FB. Det er blitt en såpass stor kanal for jobbsøk at du ikke kan unngå dette.

Håper dette forklarer litt om de nye tjenestene våre og som sagt; alt dette er helt gratis. Følg OG-S siden på FB så vil du få med deg alt som skjer.

fly

Når det gjelder DUJSK Program for private så skal vi kjøre en del av disse også. Nye datoer er lagt ut for Stavanger, Oslo, Bergen og Kristiansand. Ønsker du mer info så er det bare å maile laila.rogenes@ogsnorway.com. Det begynner allerede å fylles opp for kursene i februar så ta kontakt så raskt som mulig for å sikre deg plass. Helt nytt med disse kursene er at du kan betale i 3 omganger (over 3 måneder) og ved påmelding vil du automatisk bli tilsendt en videolink til Sosiale Medier Kurset samt en introduksjon til jobbsøk i dagens marked. Det vil si at du kan komme godt i gang før vi møtes for selv kurset.

Da er det bare å ønske deg lykke til med jobbsøkerprosessen de neste to ukene. Husk at jobbsøkere også trenger en pause og godt med hvile så når julen nærmer seg da skal du også få lov å ta deg fri og nyte livet.

Mvh

Erik Falk Hansen Daglig Leder | OG-S AS

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s