Det er den tida av året hvor vi i OG-S AS ønsker å rette en takk til alle våre kunder, leverandører og samarbeidspartnere og samtidig ønske samtlige der ute en riktig god og fredelig jul og godt nyttår.

2016 har vært et svært givende år for OG-S AS, men det at vi har hatt gode folk rundt oss er noe vi er svært ydmyke for. Det er umulig å få med seg alle i en kort oppdatering som dette, men det er noen aktører og personer som fortjener en spesiell takk.

Først og fremst må vi si en stor takk til alle deltakere på omstillingsprogrammet, DUJSK, da både dem som har vært med på våre private program og dere som har fått dette sponset gjennom tidligere arbeidsgiver. Det har vært en ære for alle oss i OG-S AS å jobbe med dere og selv om poenget er at dere skal ha lært noe av oss så skal vi være såpass ærlige å si at vi har også lært masse fra dere også. Fra tidligere Macgregor, Origo og Cameron (Schlumberger) ansatte i Sør til Interwell ansatte i Trondheim + godt over 500 private deltakere; Tusen takk for 2016 og håper vi holder kontakten inn i 2017.

Må også si tusen takk til alle dere som har sendt stillinger til meg som jeg kan dele videre med alle våre jobbsøkere. Utrolig mange bedrifter og rekrutteringsbedrifter har gjort dette og det betyr utrolig mye for alle jobbsøkerne som er med på vårt program. Tusen hjertelig.

De fleste kursene vi holder blir holdt på lokalene til Regus i Stavanger, Bergen og Oslo. Vi er overveldet over servicen vi har mottatt og alltid mottar av staben hos Regus. Gjennom min karriere kan jeg ikke huske tilfeller hvor service har vært så bra som det vi får hos dere og selv om vi sikkert takker dere hver gang vi er hos der så sier vi det igjen: Tusen hjertelig takk for god service.

Det samme gjelder kursene vi har på Yess Hotell i Kristiansand. En stor tusen takk til dere også for god service og hyggelige mennesker.

Må også rette en takk til dem som stolt sier «vi bemanner Sørlandet». Da tenker jeg på Sørlandets største aktør innen rekruttering og bemanning, Bemanningsbyrået. Både OG-S AS og Macgregor er svært takknemlige for lån av deres kontorer i Arendal sommeren 2016 for karriereveiledningssamtaler. Ikke bare det, dere er en aktør som er verdig å kalle seg «Bemanningsbyrå» og en aktør som jeg får svært mange gode tilbakemeldinger på gjennom bloggen min. Tusen takk til dere og takk igjen til dere for at dere har vært innom på våre DUJSK-kurs i Sør for å gi jobbsøkere en innsikt i hvordan dere jobber. Det sistnevnte må vi også takke Head Energy, Dovre Gruppen og Jobzone for, som alle har vært på besøk på DUJSK kurs rundt forbi i landet.

Ellers må vi si at vi nå har fått verdens beste regnskapsfører i Anette Aasland Winterstø hos Pluss Økonomi i Kristiansand og så har vi også verdens beste IT-Ekspert i Tommy Strømme AKA «Tommy Rose Strømme» i Kristiansand. Stor takk til dere også for kjempegod støtte i det siste.

Til slutt vil jeg bare rette en stor takk til alle de aktørene innen rekruttering og bemanning som har vært med på å gjøre hverdagen for jobbsøkere mye bedre ved å svare alle søkere og samtidig  unngå å lyse ut «ikke aktive» stillinger. Dere skal vite at en hver jobbsøker her i Norge setter pris på dette og det gjør helt sikkert deres kunder også. Dessverre er det mange som ikke enda klarer å gjøre dette (av en eller annen merkelig grunn), men de skal vi ikke bry oss om i denne teksten. Jeg synes også at Kelly Services fortjener en liten oppmerksomhet her. I 2015 var de nok det selskapet innenfor rekruttering som fikk mer kritikk av meg enn noen andre iht. dette med å skrive i annonsene at «kun aktuelle søkere» kontaktes. Nå finnes det ikke en slik annonse fra dem og det har det ikke gjort i hele høst. Herlig å se at dere har endret dette og håper virkelig at de andre tre store aktørene vil følge etter.

takk

Håper virkelig det ikke er noen vi har glemt, men uansett om dere er nevnt eller ikke så skal dere vite at dere betyr utrolig mye for en bedrift som OG-S AS. Dere gjør hverdagen enklere for oss med topp service og gode smil og det håper vi sprer seg videre i vårt arbeid innenfor omstilling og rekruttering.

Vi i OG-S AS ønsker alle en riktig god jul og en strålende nyttårsfeiring. Gleder oss til 2017 og for OG-S AS vil alt handle om «Ditt renomme er vår misjon» uavhengig av om du er kunde eller kandidat.

Hilsen OG-S Teamet

Laila, Kennet, Ingunn og Erik


NB. Arbeider du med HR, Kommunikasjon eller ledelse Stavanger og omegn og ikke fått invitasjon til årets første frokostseminar 18.01 så send en mail til laila.rogenes@ogsnorway.com for påmelding. Vi skal snakke om det som kanskje blir det viktigste i tiden framover: God Employer Branding gjennom rekrutterings-og omstillingstider. Absolutt noe å få med seg.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s