Nå er det ikke lenge til. Om bare noen få dager så er jobbmarkedet tilbake til det «normale». Rakettene er skyt opp, champagnen er ikke lengre på is og det eneste som er igjen av kalkunen er få søppelmannen eller søppeldamen å ta seg av. Fra og med tirsdag er folk tilbake i jobb, og ja, det gjelder også alle jobbsøkere.

nummer-1Januar og februar er ofte gode måneder for dem som er på jakt etter ny jobb. Nye budsjetter, nye planer og masse annet gjør at bedrifter ofte er aktive på arbeidsmarkedet i kvartal en. Nå gjelder det å ta nytte av det. Det gjelder å skille seg ut positivt og det gjelder å være den som når fram. Ikke alle tørr å si det, men jeg sier som alltid: Det handler om å være den beste jobbsøkeren. Det handler om å bli nummer 1. Nummer 2, 3 og 4 hjelper fint lite.

For at så mange jobbsøkere som mulig skal få en god start på året så arrangerer vi et helt gratis webinar som vi har valgt å kalle «Jobbsøker; Få en pangstart på 2016. Webinarer går live via videolink fredag 6. januar klokken 12:00, men kan også sees i opptakt senere på dagen. For å være med på dette så er alt du trenger å gjøre å besøke OG-S AS eller DUJSK på Facebook. (Se URL nedenfor) Her finner du arrangementet og så er det bare å melde seg på.

Selve linken til webinaret legges ut på begge disse sidene noen dager i forveien. Du trenger ikke skype for å være med og webinaret kan sees fra PC, mobil eller nettbrett.

https://www.facebook.com/DUJSK-683517838459748/

https://www.facebook.com/OG-S-As-321447281317507/?fref=ts

Webinaret varer i ca. 90 minutter og vi skal se på de absolutt viktigste tingene iht. hvordan du kan få en så god start på jobbsøkeråret som overhode mulig.


Vil du virkelig gjøre det ekstra som behøves? 

For de av dere som virkelig ønsker å gi dere den beste sjansen for å sikre seg ny jobb så har vi gleden av å meddele at de helt nye DUJSK-Programmene nå er klare. Vi har satt opp datoer for Bergen, Stavanger, Kristiansand og Oslo for tidlig februar og gleder oss til å fortsette suksessen. Og for oss så betyr suksess kun en ting: Så mange DUJSK-deltakere som mulig i ny jobb.

Nytt for DUJSK i 2017 er følgende:

1.      Du kan betale for programmet over tre måneder slik at du betaler del en i slutten av januar, del 2 slutten av februar og del 3 slutten av mars. Samtidig kommer dette programmet for en svært rimelig kostnad slik at det skal være OK for de fleste med tanke på den finansielle biten.

2.      Ved påmelding mottar du automatisk link til et helt nytt sosiale medier kurs for jobbsøkere (Varighet 2 timer). Det betyr at du selv før DUJSK er i gang kan lære deg hvordan du kan gjøre din LI profil mest mulig attraktiv og hvordan du kan vel så mye ut av sosiale medier som FB og Twitter når det kommer til jobbsøk.

3.      Ved påmelding mottar du også en link til en introduksjonsvideo (Varighet 45 minutter) som vil være svært grei å få med seg før selve DUJSK-Programmet

4.      Dag 3 på DUJSK Programmet vil nå være mer som en workshop hvor vi alle i sammen arbeider med åpne henvendelser, søknader, sosiale medier og mye mer.

5.      Vi ser på din CV og kommer med våre anbefalinger innen 3 dager fra påmelding.

6.      Tidligere deltakere som har fått jobb, men som på nytt blitt rammet av nedbemanning kan være med for halv pris.

Hva blir som før?

1.      Du kan bruke oss for hjelp og støtte helt fram til du har fått deg ny jobb

2.      Du blir medlem av en lukket gruppe på LI (Kun for tidligere deltakere) hvor vi deler alt av stillinger vi finner, blir fortalt om eller hører om)

3.      Vi kjører regelmessige webinarer for alle tidligere deltakere

4.      Vi markedsfører deg og de andre deltakerne via sosiale medier (opp til 200 000 unike følgere)

5.      Selve DUJSK-Programmet ser på de samme tingene tidligere

        Hvordan best ta i bruk de fem kanelene på veien mot ny jobb (Nettverk, Stillingsportaler, Rekrutteringsselskap, Åpne Henvendelser og Sosiale Medier)

        Hvordan legge opp en plan som du selv har full kontroll på

        Hvordan opprettholde motivasjonen helt fram til du er i mål?

        Hvordan skille seg ut i massen av søkere?

        3 ting som gjør at du stiller opp til 70% sterkere enn andre i en intervjusituasjon

        Mye mer 

Ønsker du mer info om datoer og pris for DUJSK i din by da er det bare å sende en mail så raskt som mulig til Erik Falk Hansen (efh@ogsnorway.com). Plassene går alltid veldig raskt så her er det bare å være rask på avtrekkeren.

Da håper jeg så mange som mulig blir med på gratis-webinar førstkommende fredag og så gleder jeg meg samtidig til å sende ut informasjon om DUJSK til de av dere som virkelig vil lære hvordan man kan gjøre det lille ekstra for å sikre seg ny jobb.

Ha en strålende nyttårsfeiring og riktig god start på det nye året og som alltid husker du:

Det løser seg ikke alltid for flinke og positive mennesker. Det løser seg derimot alltid for hardtarbeidende, flinke og positive mennesker. Det kan enkelt blir deg J

Erik Falk Hansen
Daglig Leder | OG-S AS

         

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s