Første uke av arbeidsåret 2017 er nå ferdig og OG-S AS ønsker alle kunder, leverandører, kandidater og jobbsøkere en riktig god, og helt sikkert, velfortjent helg.

Har vært en stor uke for oss i OG-S AS også. Endelig har Ingunn Søyland kommet i gang og vi er så inderlig glade for å få henne med på laget. Det er vi sikker på at våre kunder også vil få gleden av utover.

Ellers har totalt 14 tidligere DUJSK deltakere fått seg jobb i 2017, og utrolig godt å se at det er liv i markedet. DUJSK har forresten hatt rekordmange påmeldinger denne uken for kursene i Bergen, Kristiansand, Trondheim og Stavanger og vi gleder oss naturligvis til å komme i gang med kursene igjen mot slutten av måneden (Kun noen få ledige plasser i hver lokasjon).

glede

Ellers har vi nå et sprengfullt frokostseminar i Stavanger 18.01 for HR, Ledere og kommunikasjonsansvarlige. Her skal vi snakke om det som blir utrolig viktig i 2017; Employer Branding gjennom rekruttering og omstilling. Har du eller din bedrift ikke fått invitasjon så send en mail til efh@ogsnorway.com så skal vi se om vi kan få ordnet en ekstra plass eller to. Gleder oss virkelig til dette webinaret og skal gjøre alt vi kan for at dette blir informativt og nyttig for alle deltakerne.

Ny hjemmeside for OG-S AS er snart klar (3 uker) og vi gleder oss til å kunne presentere en helt ny, mer interaktiv og enklere side for dere alle. Vil selvfølgelig være mobiltilpasset også.

 

Ønsker alle en riktig god helg og så sees / snakkes / høres vi utover. Teamet i OG-S AS gleder oss allerede til mandag.

Erik Falk Hansen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s