Det går mot ny rekordmåned for tidligere DUJSK deltakere i ny jobb. Kanskje rekorden slåes allerede en uke før måneden er ferdig og det er vi stolte av. Ikke stolte av oss selv, men stolte av alle de jobbsøkerne som har vært med på DUJSK-Programmet vårt og som har vist at det er mulig selv i dette tøffe marked. Vi er også stolte av dem det ikke har løst seg for. Deres tur kommer. Helt sikkert.

Det tok ikke lang tid før det ble utsolgt på årets første DUJSK Program i Stavanger, Oslo, Kristiansand, Arendal og Bergen. Alt er fullt for februar, men vi kan muligens ta med en ekstra deltaker i Bergen.

Ettersom alt nå er utsolgt for begynnelsen av februar og ettersom vi ikke har kapasitet til flere private kurs midten og slutten av februar så har vi nå lagt ut nye datoer for DUJSK-Program i mars i følgende lokasjoner:

  • Stavanger
  • Oslo
  • Kristiansand / Arendal
  • Porsgrunn

Er du jobbsøker så anbefaler vi at du sender en mail til laila.rogenes@ogsnorway.com og ber om litt mer info. Du kan så ta en god titt på infoen for så å bestemme om du har mulighet til å være med eller ikke. Statistisk sett så har en tidligere DUJSK-deltaker ca. dobbelt så god mulighet til å sikre seg jobb og det er basert på våre tall fra over 2000 deltakere de siste to årene og sammenlignet med tall fra NAV i samme periode. Tenk deg det du. Dobbelt så god mulighet…..


Nedenfor finner du en liste over alt du mottar som deltaker på DUJSK

winning-3

Ved påmelding

  1. Ved påmelding får du umiddelbart tilgang til et online kurs i Sosiale Medier rettet mot jobbsøkere. Du vil kunne se dette kurset når som helst og så mange ganger du måtte ønske. LinkedIn profilen din vil bli optimal og du vil også lære om alle de andre mulighetene du kan få ved å bruke LI, FB, Twitter og Instagram som jobbsøker.
  2. Ved påmelding får du også en 30 minutters introduksjonsvideo til jobbsøk i 2017 eller kanskje bedre sagt; Jobbsøk ala DUJSK.
  3. Innen 7 dager fra påmelding så får du forslag til ny CV som du så arbeider videre med før vi godkjenner.
  4. Ved påmelding blir du med i vår lukkede gruppe på LinkedIn hvor vi deler opp til 200 stillinger per uke, mange stillinger som ikke er utlyst i det offentlige.

Alt dette får du umiddelbart.

Før kurset begynner

Før kurset begynner kan du kontakte oss i OG-S om du trenger hjelp med en søknad eller kanskje en liten pep-talk før intervju. Vi kan nåes på telefon, email, SMS, skype, FB, LI eller messenger og det er alltid en hos oss du kan få tak i.

Når kurset begynner

Kurset går over tre dager og du vil møte 9-10 andre jobbsøkere innenfor din region. Bare det vil gi deg masse inspirasjon og ikke minst nettverk. «10 jobbsøkere i lag er bedre enn den som kun har seg selv og kaffekoppen”

Gjennom samlingene ser vi på tingene nedenfor + mer. Overordnet mål er at du skal bli den beste og mest motiverte jobbsøkeren innenfor ditt felt. Beste jobbsøker høres kanskje rart ut? Vel, i dette markedet er det dette det handler om.

Ting vi ser på gjennom 3 dager på kurs: – Plan og strategi – De fem kanelene mot ny jobb og de beste teknikkene for å oppnå mest innenfor alle kanalene – 3 ting som gjør at du stiller opp til 60% sterkere enn alle andre på intervju – Sosiale medier – Søknader – Vi markedsfører deg og de andre deltakerne via våre nettverk på LI og FB – Mye mye mer

Etter kurset

Vel vår jobb er ikke over før du har fått jobb. Du kan derfor bruke oss som sparringspartner når som helst. I tillegg har du også de andre 9 eller 10 fra kurset som du kan bruke og støtte deg på.


DUJSK koster ikke så mye som mange tror det gjør. For det første så kan alle påmeldte betale faktura i 2 omganger. Det betyr at du betaler en faktura i februar og siste halvdel slutten av mars. Vi ser jo noen bedrifter tar opptil flere tusen for å se på CV og søknad, og hos oss er jo dette bare en bitteliten brøkdel av hva du får med deg. Faktisk, så vil du lære at CV og søknad kun er «småting» i forhold til alt det andre du vil lære.

Så hva gjør at vi har så stor suksess? Tror det eller ei så er svaret ganske enkelt. I bunn og grunn så går det på at vi får alle deltakerne til å forstå hvor viktig det er å være seg selv og være ekte. Bare det gjør at man blir bedre likt hos arbeidsgivere og bare det gjør at det man er mer avslappet. I tillegg kommer alle disse teknikkene osv. med tanke på framgangsmåter osv. og sist, men ikke minst; Du vil lære hvordan du kan holde motivasjonen oppe helt fram til du er i mål og hvordan du, ja tro det eller ei, kan ha det relativt gøy og spennende mens du søker jobb.

Vi regner med plassene også denne gangen vil gå veldig raskt. Det minste du kan gjøre for deg selv er å maile Laila for litt mer info og er du fortsatt i tvil så ta gjerne en titt på gratis webinaret vi holdt tidlig i januar (link nedenfor):

https://www.youtube.com/watch?v=6quVOhseX3A&feature=youtu.be

Da gleder vi oss til å høre fra deg. Gleder oss enda mer til å hjelpe mange flinke folk på veien mot nye og spennende jobber. Det er dette vi brenner for. Vi kan ikke love deg jobb, men vi kan love vi skal gjøre alt vi kan for at du skal stille så sterkt som mulig.

Hilsen alle oss i OG-S AS

winning-4

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s