Ja, jeg er hodejeger. Jeg er en stolt hodejeger og skikkelig stolt av både tidligere arbeidsgiver og av min nåværende arbeidsgiver OG-S AS. Tre uker har jeg vært ansatt og partner i OG-S AS og jeg gleder meg veldig til veien videre.

Gjesteblogg av Ingunn Søyland. Partner og Hodejeger i OG-S AS

I dag vil jeg dele litt om hva du som jobbsøker, kunde og kandidat kan forvente av meg. Hvordan jeg skal gjøre mitt beste for å tilpasse meg dine premisser? Du ser, jeg skal ikke se på meg selv som Dronninga eller Kongen over hele prosessen. De viktige partene i en rekrutteringsprosess er nemlig du som kandidat og den betalende kunden og din potensielle arbeidsgiver. Det er dere det handler om og det er dere jeg skal tilpasse meg etter.

promise

8 ting du kan forvente av meg:

  1. Du kan forvente at jeg svarer deg med et smil og stort engasjement selv der det viser seg du ikke er relevant for stillingen det gjelder.
  2. Du kan forvente at jeg faktisk svarer deg når du henvender deg til meg og er jeg ikke ledig der og da, ja da skal jeg sannelig svare deg så raskt det er mulig
  3. Du kan forvente at alle stillinger jeg jobber på er 100% aktive stillinger og oppdrag der kunden har gitt OG-S enerett på oppdraget
  4. Du kan forvente deg åpenhet og ærlighet og at jeg sier de tingene du kanskje ikke alltid vil høre
  5. Du kan forvente at jeg behandler din søknad eller henvendelse grundig og at du blir vurdert basert på din kompetanse, erfaring og kvalifikasjoner. Ikke på noe annet.
  6. Du kan forvente profesjonalitet, vennlighet og ydmyket
  7. Du kan forvente at jeg representerer kunden på en måte som er kunden verdig
  8. Du kan forvente at jeg representerer deg på en måte som er deg verdig

Alt dette lover jeg deg. Joda, vi kan alle ha dårlige dager og vi kan alle gjøre feil. Det vil nok jeg også gjøre, men så lenge jeg elsker det jeg driver med, så lenge jeg brenner for det jeg driver med og så lenge jeg tror på det jeg driver med, ja da skal jeg nok tilpasse meg dine premisser mer eller mindre 100% av gangene.

Dette lover jeg deg som kandidat og jobbsøker. Det lover jeg også alle mine kunder. Det lover jeg også mine kollegaer. 

NB. 08:00 til 09:00 og 17:00 – 19:00 hver dag er det vakre lille Maya tid.  Da skal jeg være mor og ikke hodejeger. Hver dag så har jeg som mål at Maya vil være stolt av mamma. Da må jeg levere og da må jeg gjøre en god jobb også for deg som kandidat og jobbsøker.

Ingunn

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s