Fikk denne helt ut av det blå fra en person jeg ikke kjenner. Så utrolig gøy å få slike tilbakemeldinger og slike ting gjør at vi vil fortsette med det arbeidet vi gjør og samtidig vise ryggen til de to eller tre personene som tror vi kun gjør det vi gjør for å markedsføre oss selv. Tusen takk. You made my day

Hei Erik!

Jeg vil gjerne gi deg litt skryt nå som du får litt pepper fra bransjen.

 Da jeg var helt i kjelleren og totalt forvirra av motstridende råd fra både bransjen, nav og media følte jeg at jeg ikke visste hvem jeg skulle være lengre. Spørsmålene jeg satt igjen med var: “Hvorfor skal jeg ikke være meg selv? Hvorfor er ikke jeg bra nok som jeg er? Og hvordan kan jeg skrive en riktig god søknad når jeg ikke kjenner igjen personen jeg skriver om?”

På et arrangement for en stund siden tok jeg motet til meg og tok kontakt med en headhunter, han var velvillig til å bytte visittkort (For ja, DET har jeg faktisk fiksa etter tips fra deg). Men interessen forsvant så fort han så at det sto arbeidssøker på kortet og jeg fortalte at jeg “bare” har en bachelor.

Han sa rett ut:  “Du kan bare drite i drømmen din! Du har aldri en sjanse til å jobbe innen HR med bare en bachelor”

Og det kan nok stemme det når mine konkurrenter gjerne har 2 bachelorer og 4 mastere (satt på spissen), men likevel kunne han vært hyggelig og kanskje gitt råd om hvordan jeg eventuelt kunne gå frem for å bli mer attraktiv i markedet. Jeg fikk hakeslepp over måten jeg ble behandlet på. Makan til arroganse har jeg aldri opplevd før. 

Men så begynte jeg å følge bloggen din, se gratis webinarene dine og ta til meg rådene dine. Jeg følte at du ga “tillatelse” til å være _meg_  i søknadsprosessen og at det er helt ok! Sakte, men sikkert kom selvtilliten og motivasjonen tilbake. Jeg blir alltid veldig inspirert av måten du går frem på. Du er jordnær, morsom og du gir respekt. Det er derfor vi arbeidssøkere liker deg så godt 🙂 

Vi trenger sånne som deg i en bransje som på mange måter har blitt utrolig skitten! Så stå på! Og tusen hjertelig takk for gratis arbeidet du legger ned for oss som ikke har råd til å ta kurs. Dine gratis kurs har totalt forandret min hverdag og det til det positive.

Tusen takk og keep up the good work 🙂  

Vennlig hilsen

LT

made-my-day

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s