Torsdag 09. februar skal vi i OG-S AS holde et nytt og helt gratis webinar for alle jobbsøkere her i Norge. Denne gangen skal vi jobbe med og se på det som er på alle jobbsøkeres lepper; CV og søknad. Vi skal vise deg nøye og enkelt hvordan du kan lage din helt unike og super-profesjonelle CV og søknad.

For alle som melder seg på via vår FB-Side så vil det også være mulig å se webinaret i opptak senere på dagen. Du kan se om igjen og om igjen helt fram til søndag neste uke og en ting er helt sikkert: Du vil få en CV som er enkel å endre iht. stilling du søker, selger deg mye bedre, mye mer informativ enn nåværende CV og en som også er enkel for bemanningsbyråer og hodejegere å bearbeide.

CV Søknad.png

Webinaret kan sees via PC, Mobil, Mac eller nettbrett og koster deg som sagt ingenting. Dette blir en og en halv time hvor du vil lære svært mye og samtidig en og en halv time som kanskje kan være det lille som skal til for at du får deg jobb.

NB. Ikke-aktive jobbsøkere er selvfølgelig også velkomne. Kanskje du er i jobb, men samtidig ønsker deg en ny og tidsrelevant CV.

Vi gleder oss og du melder deg på som sagt via vår FB-side

https://www.facebook.com/events/243925312719038/

NB. Linken til selve webinaret legges ut under arrangementet på FB dagen i forveien.

Erik Falk Hansen
Daglig Leder
OG-S AS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s