Ny spennende uke er snart over og i OG-S AS har det som alltid vært fullt kjør. 4-års jubileum og greier i en uke med mer «action» enn noen gang tidligere. «Action», det trives vi med og om det blir en time eller 30 ekstra med jobb så er det helt OK. Kunder og kandidater skal få den oppfølging og service de fortjener.

Først vil vi bare gjøre oppmerksom på at den spennende stillingene (Se link nedenfor) nå har sin absolutt siste frist. Vil du søke på stillingene som Sales Manager eller C#.Net Utvikler i teknologibedrifte Miros AS i Asker, da må du levere søknad så snart som mulig. Send mail til iso@ogsnorway.com (Ingunn Søyland) med CV og noen få ord om deg selv. Legger også med link til CTO stillingen i samme selskap hvor vi tar imot søkere over de neste to ukene.

https://m.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=89742448 https://m.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=90437285
https://m.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=89783467

Nå som uken snart er over er det også gøy å kunne kunngjøre at 7 nye «DUJSKERE»  (Tidligere deltakere på jobbsøkerprogrammet, DUJSK) har fått seg jobb. Her er det tidligere arbeidstakere fra blant annet SubSea 7, Aker Solutions, MH Wirth, National Oilwell og flere som nå kan ta en skikkelig god helg. Champis og gratulasjoner legges ut til uka.

I tillegg til at vi har holdt jobbsøkerprogram i Bergen, Stavanger, Oslo og Kristiansand denne uken så har vi også holdt et gratis jobbsøkerwebinar for alle jobbsøkere i Norge. «Din unike CV og søknad» var tittelen på dette webinaret. Dessverre opplevde vi noen tekniske problemer med broadcast-tjenesten til MS Office og måtte da tenke litt utenfor boksen og gjøre noe annet. Mulig derfor kvaliteten ikke ble fullt så bra som ønsket, men tilbakemeldingene fra dem som så dette har vært veldig gode. Måtte dele webinaret inn i 3 filmer og linkene finner du på vår Youtubekanal, OG-S AS eller ved å søke “din unike CV” i søkefeltet på Youtube.

 

ukeslutt

Ellers har vi hatt 19 intervjuer denne uken for våre spennende stillinger med kunder i Stavanger, Oslo og Kristiansand. Har gått i ett sett og Ingunn har nå vært i Oslo tre dager og klaget på at det er så fryktelig kaldt her. Hun mener, som en ekte Rogalending, at klimaet i Stavanger er mye bedre enn Oslo. Ja ja sier jeg bare. Vil på vegne av oss og våre kunder takke alle kandidatene som har stilt til intervju. Det setter vi utrolig pris på og det har vært svært givende å snakke med dere alle.

I tillegg til intervjuer og kurs er vi også stolte av å kunne meddele at vi har sent ut avslag til alle søkere som ikke ble med videre i de diverse prosessene. Samtlige har fått en individuell email med grunnen til at de ikke er med videre. Tilbakemeldingene fra disse har vært helt fantastiske og viser igjen at kandidater ikke blir sure og grinete når de får et nei (Som så mange i bransjen sier er tilfellet) så lenge de blir fulgt opp på en profesjonell og verdig måte. 228 avslag totalt og jeg håper bare vi ikke har glemt noen.

frokostseminarSå var det også tid for å lansere nytt frokostseminar i Stavanger for HR, Ledere og kommunikasjonsansvarlige. Dette er satt opp for 21. april og tar for seg samme tema som ble tatt opp på seminaret i januar. Employer Branding i rekrutterings og omstillingstider. Invitasjoner sendes ut neste uke, men send gjerne en email til laila.rogenes@ogsnorway.com om du ønsker litt info om dette. Skal i tillegg gå gjennom noen av funnene i undersøkelsen «kandidatopplevelsen» som er utarbeidet av Lars Digerud i Lars Digerud Consulting.

Vi er også stolte av å ha signert opp med Instacruit, en rekrutteringsapp som knytter flinke kandidater (passive og aktive) med rekrutteringsselskap. Absolutt noe enhver seriøs og framtidsrettet rekrutteringsaktør bør være medlem av og så var det utrolig gøy å også få vår egen profil på TU.no. https://jobb.tu.no/hodejegere/ogs-search-select

Ja, dette har virkelig vært en uke med mye action og ikke på godt og vond. Bare på godt. Er så utrolig gøy å kunne hele tiden være i kontakt med så mange flinke og inspirerende mennesker både i form av kunder, kandidater, jobbsøkere og leverandører. En stor takk til dere alle og spesielt takk til Tommy Strømme som har vært vår IT spesialist denne uken, Anette i regnskap som bare gjør en helt fantastisk jobb, jentene på Regus i Stavanger, Oslo og Bergen som bare er de beste når det kommer til service og vennlighet, Fredrik som snart har ferdigstilt vår helt nye hjemmeside og igjen alle dere andre som er med på å gjøre vår hverdag spennende, gøy og travel.

Ha en strålende helg alle sammen

Hilsen

Erik, Laila, Kennet og Ingunn
#dittrenommeervårmisjon #passion4people

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s