Du har kanskje tenkt tanken om du skal være med på det som er blitt Norges ledende jobbsøker-program, men så har du kanskje tenkt at du ikke trenger hjelp på veien videre mot ny jobb. Kanskje du allerede har vært på et jobbsøker-program og har da tenkt at det siste du trenger er «enda et slikt program»

Slik tankegang har nok også vært i hodene på godt over 1000 av de totalt 2300 deltakerne som har vært med på DUJSK de siste to årene. Det er nemlig naturlig å tenke slik og jeg hadde nok tenkt slik jeg også. Når det er sagt så er DUJSK noe helt annet enn hva du kanskje tror det er.

 • DUJSK er ikke et jobbsøkerkurs hvor vi forteller deg at du må gå pent kledd på intervju og ikke ha skrivefeil i CV og søknad.
 • DUJSK er ikke et jobbsøkerkurs hvor vi bruker maler for å utvikle din CV og søknad.
 • DUJSK er ikke et jobbsøkerkurs hvor vi forteller deg at du må ha en god profil på LinkedIn.
 • Nei, DUJSK er ikke et jobbsøkerkurs hvor vi behandler deg som om du er 10 år gammel.

DUJSK er noe helt annet og la meg fortelle deg hvorfor. Men før jeg forteller deg om DUJSK, så må jeg også fortelle deg at du kanskje bare har en eneste mulighet til å være med, og det er nå i mars. Det er nemlig slik at vi i OG-S AS har andre forpliktelser utover våren og at det derfor mest sannsynlig ikke blir noen flere DUJSK Program på denne siden av sommeren. Jeg synes du skal gripe sjansen jeg og gjøre som 1989 andre har gjort; Meldt seg på DUJSK og fått seg jobb. 

drittlagerswansea

Så hva er DUJSK?

DUJSK er et program som er rettet mot erfarne og / eller høyt utdannende mennesker som har mistet jobben ila de siste 24 månedene på grunn av markedssituasjonen. Det er et kurs som ble skreddersydd mot dagens tøffe marked, dvs. de tingene vi lærer bort og jobber med er ting som virker i dagens marked. DUJSK er et program som i grunnen er et salgskurs. Hvordan du best kan selge deg selv.

Gjennom DUJSK skal du, i sammen med 10 andre deltakere få masse av motivasjon, ny giv og pågangsmot. Du skal få tilgang til teknikker som veldig få andre har tilgang til. Ja, vi skal rett og slett hjelpe deg med å bli den beste jobbsøkeren innenfor ditt felt.

Hva skjer videre?

Når du melder deg på så får du noen svært gode fordeler med en gang. Vi jobber med din CV innen 7 dager fra påmelding, umiddelbart får du tilgang til et online sosiale medier kurs for jobbsøkere i tillegg til en 30 minutters introduksjonsvideo til dagens marked og det å være jobbsøker i 2017. Ikke bare det, det er også to andre store fordeler du mottar umiddelbart: Du blir med i den lukkede DUJSKER gruppen på LI hvor vi deler opp til 200 stillinger hver uke og du kan også kontakte oss for hjelp rundt søknader og intervjuer.

Så til selve kurset

DUJSK kurset går over tre dager. Her ser vi på blant annet følgende:

1.    De seks kanalene mot ny jobb og hvordan du kan få mest ut av dem

2.    Planen og strategien som skal gjøre at du holder motet oppe helt fram til du er i jobb

3.    Teknikker som vil gjøre at du skiller deg ut positivt så til de grader i intervju prosessen

4.    Sosiale medier

5.    Mange tips og triks som ingen utenfor DUJSK har tilgang til

6.    Mye mer

Glemte nesten å nevne at vi også markedsfører din og de andre deltakernes profil via sosiale medier og glemte også å nevne at du kan bruke oss for hjelp helt fram til du er i mål 🙂

Alt dette får du for en svært rimelig pris og vi har også gjort det slik at deltakerne betaler deltakeravgiften i 2 deler. Det betyr at du betaler halve kostnaden i februar og halve i slutten av mars.

testikkel

Så spørsmålene er:

 • Vil du ha ny giv og motivasjon?
 • Vil du en hyggeligere hverdag som jobbsøker?
 • Vil du møte andre jobbsøkere som du kan bruke iht. nettverk og motivasjon?
 • Vil du lære hvordan du best kan selge deg selv?
 • Vil du ha det «gøy» som jobbsøker?
 • Vil du ha tilgang til tips og triks som svært få andre jobbsøkere har?
 • Vil du gi deg selv så god sjanse som overhode mulig for å få deg ny jobb? 

Er svaret ja til noe av det over et ja, da er nok DUJSK for deg. MEN, før du bestemmer deg; Send en email til laila.rogenes@ogsnorway.com å be om litt info. Da kan du ta en siste titt før du eventuelt melder deg på. Blir du med så skal vi love deg at du ikke vil angre. Vi skal også love deg at vi skal ofre alt vi har + mer for at du skal få den oppfølging og støtte du har behov for. Ja, vi skal gjøre alt vi kan for at du som snart 2000 andre deltakere kommer deg i jobb så raskt som mulig.

Ta kontakt og håper vi sees på DUJSK.

Kennet og Erik | Partnere OG-S AS

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s