Tror du jobben kommer til deg av seg selv? Tror du at det hjelper så fryktelig mye å ha en god CV på plass eller en god profil på LinkedIn? Tror du det hjelper så mye å ha en fin dress liggende i skapet i tilfellet du får et intervju? Tror du det hjelper så mye å lese jobbsøkertips, til og med de som kommer fra meg? Om du tror det hjelper så må du tro om igjen.

Dessverre kan vi per i dag ikke hjelpe så mang flere på veien mot ny jobb. Er nemlig slik at vi har tatt en beslutning om at det dessverre IKKE blir private DUJSK Program i april og mai i Bergen, Oslo og Kristiansand. Rett og slett fordi vi ikke har kapasitet. MEN, fortvil ikke; Vi kan ta med en eller to personer til på kursene i Oslo, Telemark og Kristiansand som er satt opp for mars. Førstemann til mølla som en sier og send en mail til laila.rogenes@ogsnorway.com så sender hun litt mer info (Sett gjerne meg i kopi efh@ogsnorway.com)


DUJSK er ikke et vanlig jobbsøkerprogram. Det har det aldri vært og det skal det aldri være.
DUJSK er ikke et jobbsøkerprogram hvor vi snakker til voksne og flinke mennesker som om de var fem år gamle og hvor vi bruker mer tid på umyndiggjøring enn å fokusere på de tingene jobbsøk virkelig handler om.


DUJSK er ikke et jobbsøkerprogram hvor du lærer de tingene du selv kan finne ut av via internett og sosiale medier, ei heller er det et program som «lever på 90 tallet» og kommer med utdaterte tips som for eksempel; Send åpne søknader, ring før du søker, send email etter intervju, snu svakheter til styrker og alle de andre tingene som bare gjør ting vondt verre.

Neida, DUJSK er noe helt annet og det er også resultatene (Deltakere i jobb)

Nå kan du få en siste mulighet til å være med. Det koster ikke all verdens og vi har også lagt det opp slik at du kan betale i to omganger. Ser forresten at pris for noe så teit som å få en ekstern part til å skrive CV og søknad for deg er opp mot 2500 NOK. Vel vi jobber i sammen med CV og søknad på DUJSK og i tillegg for du mye mer.

 Vil du være med? Vil du bli den beste jobbsøkeren innenfor ditt felt? Ta kontakt raskere enn forhåpentligvis Northug går på sprinten i VM for absolutt siste mulighet.

Hva mottar du som DUJSK deltaker:

  • Umiddelbar tilgang til lukket LI gruppe hvor vi deler mellom 100 og 200 stillinger per uke
  • Umiddelbar tilgang til å kunne bruke oss i OG-S AS for hjelp
  • Umiddelbar tilgang til Sosiale Medier kurs (online) skreddersydd for jobbsøkere
  • Umiddelbar tilgang til introduksjon til DUJSK og dagens arbeidsmarked

 

  • 3 dager med kurs hvor vi arbeider med plan, strategi, verktøyene, fem kanalene mot ny jobb og beste fremgangsmetoder, HHH, TSS(F)T, historiene bak dine styrker, sosiale medier og mye mye mer
  • Blir med i nettverk med 10 andre jobbsøkere i din region (Tenk hvor mye bedre man stiller om man kan støtte seg på 10 andre i motsetning til kun å ha seg selv og kaffekoppen)
  • Profil markedsført i sosiale medier
  • Fullt kurs og tipshefte
  • Mye mer

 

Nå er muligheten her, men den går raskt. Om det blir noe i juni eller slutten av mai er vi ikke helt sikre på, men er godt mulig at neste DUJSK privat program ikke blir før til høsten.
Blir du med så kan vi jo ikke love deg jobb, men vi kan love deg at vi skal gjøre alt vi kan for at du får deg og jobb og gjøre alt vi kan for at du får den støtten og oppfølging du har behov for og fortjener. Du skal bli nummer 1.

Sees på kurs?

NB. Det blir kurs i Stavanger i april ettersom mars-kurset er fullbooket.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s