Det skjer mye i OG-S AS om dagen og det liker vi jo. Vi prøver hele tiden på å by litt på oss selv slik at alt fra kunder og kandidater til jobbsøkere kan få innblikk i det vi driver med. Setter derfor stor pris på all støtten vi får.

employer branding 2De siste tre månedene har vi merket en enorm positivet i markedet med tanke på bedrifter som skal ansette eller bedrifter som sakte, men sikkert nærmer seg ansettelsesmodus. Det er godt å se og for vår egen del merker vi også hvor positive bedrifter er til OG-S AS og det arbeidet vi driver med. Det som også blir lagt merke til når det gjelder OG-S AS er vårt nye motto «ditt renomme er vår misjon» og da vårt fokus på våre kunders Employer Branding i rekrutteringstider. Godt å se at mange bedrifter der ute forstår hvor viktig det er å ha en rekrutteringsprosess som tar vare på alle søkere, og en prosess som er bygd på respekt og integritet.

OG-S AS er også nå ferdig med 4 av våre 9 rekrutteringsoppdrag og gøy å kunne levere iht. tidsplan avtalt med kunder. 5 uker fra start til slutt var tidsløpet og det må vi få lov å vær fornøyde med, spesielt med tanke på at dette var relativt «tunge» leder- og spesialiststillinger. Må få lov å si tusen takk til alle kandidater som søkte på stillingene eller som var i kontakt med oss gjennom våre «search» tjenester. Både OG-S og våre kunder er ydmyke og takknemlige for din interesse.

Nå er vi snart ferdige med de resterende fem oppdragene vi har jobbet med (Lead Geo, BDM Director, BDM, Lead DP og CTO) og vi gleder oss til å få inn nye oppdrag på rekrutteringssiden og samtidig hjelpe enda flere jobbsøkere på veien mot ny jobb gjennom vårt omstillingsprogram, DUJSK.

Så hva skjer i månedene som kommer?

DUJSK for NITO Vestfold
30/03 holder OG-S AS dagskurs for jobbsøkere i «NITO Vestfold». Har gjort noe lignende for NITO tidligere og gleder oss enormt til dette.

Sosiale medier for Grundere (Co-works Kristiansand)
Vi gleder oss til å holde foredrag for medlemmene av Co-works Kristiansand. Her skal vi snakke om sosiale medier og den unike muligheten Sosiale Medier gir deg som grunder.

Frokostseminar Stavanger (Employer Branding i rekrutterings-og omstillingstider)
21/04 holder OG-S AS årets andre frokostseminar for 30 HR-ansvarlige, ledere og kommunikasjonsansvarlige på Scandic City Hotell. Her skal vi snakke mye om den unike muligheten en bedrift har til å brande og markedsføre seg selv gjennom rekrutteringsprosessen.  Deltakere kommer fra store oljeselskap til mindre teknologibedrifter; alle der Employer Branding er høyt på agendaen. Har du ikke mottatt invitasjon til dette, men ønsker å være med så sender du en mail til laila.rogenes@ogsnorway.com så skal vi se om vi kan ordne en ekstra plass.

DUJSK Dagskurs for «lederne»
27/04 holder OG-S AS dagskurs for jobbsøkere i Lederne Norge. Første gang vi gjør dette og det skal bli veldig spennende.

Gratis webinar for alle jobbsøkere
Vi holder et helt nytt gratis-webinar for jobbsøkere 19/04 og du kan melde deg på via linken nedenfor eller besøke vår FB side, OG-S As. Denne gang skal vi snakke mye om hvordan du kan få en variert «arbeidsdag» i jobbsøkerhverdagen og hvordan du kan opprettholde motivasjonen i hele perioden mellom påske og sommerferie. I tillegg har alle deltakere mulighet til å maile oss på forhånd med spørsmål de ønsker vi skal ta opp. https://www.facebook.com/events/1925118564375789/

Nye DUJSK Program i mai for alle
I mai starter OG-S AS opp nye private DUJSK Program i Bergen, Kristiansand, Oslo og Stavanger. Dette blir siste program før sommeren. Et kurs som har resultater (Deltakere i jobb) ca. dobbelt så gode som landsgjennomsnittet og et kurs som hele tiden utvikler seg. Ta gjerne en titt på denne film-snuten som gir en kort innsikt i hva DUJSK virkelig handler om. https://www.youtube.com/watch?v=UCl-D5drM-8
For mer info kan du også maile laila.rogenes@ogsnorway.com så mailer hun deg litt mer informasjon. Du må også gjerne ta en titt på en kort, og litt gøy, intro-video til DUJSK

Til slutt kan vi nevne at vår nye hjemmeside snart er ferdig og at det er nå mulighet å ta en snik-titt. Den skal være enkel, uformell og så lite statisk som mulig. Vi håper du liker den. http://ogsnorway.com/


Mye annet som også skal skje i månedene som kommer og Ingunn, som kundeansvarlig, skal ut å møte enda flere spennende bedrifter som er interessert i å høre mer om våre rekrutteringstjenester og hvordan disse tjenestene kan være med å styrke bedriftens Employer Brand.

Vi gleder oss og tusen takk for følget så langt

Hilsen alle oss i OG-S AS
Laila, Kennet, Ingunn og Erik

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s