Det å bli god til å søke jobb handler om veldig mye. Det handler om nytenkning, det handler om digitalisering og det handler og bøttevis at motivasjon. Det handler om deg. Det handler om din historie og det handler om dine styrker. MEN, det viktigste i dagens marked; Det handler om å være den beste jobbsøkeren. Den som når fram. Den som ser og blir sett. Så enkelt, eller vanskelig er det.

Da er vi endelig klare og kan gå ut med gladmeldingen; Det blir DUJSK for private jobbsøkere også i vår. I april og mai har vi klart å få på plass fire nye jobbsøker-program i Kristiansand, Bergen, Stavanger og Oslo. Siste program på denne siden av sommeren og vi gleder oss som alltid. Nå har du en unik mulighet til å være med på det som er blitt jobbsøkerprogrammet på alles lepper. Du har mulighet til å bli med å booste ferden din mot ny jobb. Ja du har nå en unik mulighet til å stille sterkere enn alle andre jobbsøkere innenfor ditt felt.

Den andre positive nyheten er at alle som melder seg på før 10. april vi motta en 20% rabatt på originalprisen. Dette er noe vi svært sjeldent tilbyr, men av og til så er det gøy å kunne gi litt «ekstra» tilbake. Nedenfor ser du alt du får med deg og alt som er inkludert i prisen.

VED PÅMELDING

 • winning-4Umiddelbart medlem av DUJSKER Gruppen på LI hvor vi deler opp til 200 stillinger per uke
 • Umiddelbart tilgang til online sosiale medier kurs for jobbsøkere
 • Umiddelbart tilgang til introduksjonsvideo til jobbsøking i 2017
 • Ny CV utarbeidet innen 7 dager fra påmelding
 • Umiddelbart tilgang til hjelp rundt søknader, CV, intervjuer og lignende
 • Du kan rett og slett kontakte oss når du måtte ønske

 

GJENNOM KURSET (3 dager)

 • sell-yourself3 samlinger med kurs og workshop (2 samlinger med Erik Falk Hansen og 1 med Kennet Hansen)
 • Fullt kurs og tipshefte
 • Godkjent CV og LI profil
 • Profil markedsført via sosiale medier
 • Være i lag med 10 andre likesinnede jobbsøkere i din region

 

ETTER KURSET

 • mountainMånedlige webinarer for tidligere deltakere
 • Videoinnspillinger av hoved-temaene vi dekket på selve kurs
 • Mulighet til å bruke OG-S for hjelp helt fram til man har fått seg jobb
 • Hjelp og støtte rundt problemer med NAV

 

 

Her er en kort video som gir deg et enda bedre innblikk i hva DUJSK er.

https://www.youtube.com/watch?v=UCl-D5drM-8&t=92s

 

Det som er bra med DUJSK det er at vi har klart å lage et program som ikke koster all verdens. Det skal ikke koste deg ferieturen til sommeren eller alt annet gøye ting du har planlagt. I tillegg har vi satt det opp slik at du kan betale faktura over 2 måneder slik at du betaler halve beløpet i april og halve i slutten av mai.

Ønsker du mer info om datoer og pris for din lokasjon da er det bare å maile oss så raskt som mulig. Send mail til laila.rogenes@ogsnorway.com så sender hun alt av info til deg innen 24 timer. MEN, plassene bruker å gå veldig raskt og spesielt denne gang siden det er siste runde på denne siden av sommeren. Gi lyd fra deg så fort som mulig og blir du med, ja da skal vi love at du vil få et helt nytt syn på jobbsøkerlivet. Vi lover deg at motivasjonen blir større enn noen gang tidligere og vi lover det at du skal få tilgang til tips og råd som virkelig gjør en forskjell.

Gleder oss som alltid
Erik Falk Hansen
Daglig Leder OG-S AS


NB. Uavhengig av om du blir med på DUJSK eller ikke så kjører vi et gratis webinar for alle jobbsøkere i april. Du melder deg på via vår FB side og denne linken:

https://www.facebook.com/events/1925118564375789/

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s