Som alltid så gleder jeg meg alltid til de få gratis webinarene vi holder for alle jobbsøkere i Norge. Nå er det noen måneder siden sist webinar og da er det ekstra gøy å kunne gjøre dette igjen like etter påske. Har tenkt litt på hva vi kan bidra med iht. tips og innhold osv. og nå er endelig programmet klart. Tirsdag 18/04 vil vi holde dette webinaret som vil inneholde blant annet:

 1.      Vi skal se litt på hvordan du kan skrive en god og profesjonell jobbsøknad, men allikevel skille deg ut i bunken av søkere

2.      Vi skal se på hvordan du kan lage en aktivitetsplan for perioden april til juli som vil gjøre at du arbeider effektivt og målrettet

3.      Vi skal se på hvordan du kan lage en plan som gjør at det faktisk er litt gøy / spennende å stå opp om morgenen, selv for en jobbsøker

4.      Vi skal snakket litt om hvordan du kan bygge nettverk via sosiale medier

jobbsøker.pngI tillegg til det nevnt ovenfor vil du også ha mulighet til å stille spørsmål underveis i webinaret. Jeg skal gjøre alt jeg kan for å svare så godt som mulig på alle spørsmålene som kommer igjennom, og du kan også stille spørsmål nå på forhånd i kommentarfeltet under arrangementet på FB.

NB. Du trenger ikke skype for å være med på webinaret og det kan sees fra PC, mobil eller nettbrett. Er du ikke tilgjengelig på tidspunktet webinaret er satt opp så kan du se det innen 24 timer så framt du er påmeldt. Her er linken for å melde seg på:

https://www.facebook.com/events/1925118564375789/

 

Da er det bare å ønske dere alle en god påske så sees vi på webinar 18/04.

Erik

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s