Jeg nevnte før påske her at det blir store endringer rundt tilbudet av jobbsøkerprogrammet DUJSK etter sommeren. På en måte er det litt vemodig at vi nå skal slutte med private kurs rundt forbi i landet, men når vi ikke lengre har tid så blir det dessverre slik. Mulig et eller annet sporadisk kurs dukker opp til høsten (håper nå det), men månedlige kurs som vi har hatt i 2015 og 2016 blir det nok ikke.

Den gode nyheten er jo at vi skal ha en siste runde med kurs nå i mai i Bergen, Kristiansand og Oslo. Oslo ble utsolgt veldig raskt, men vi har derfor satt opp enda et kurs for Oslo i slutten av mai.

Reisen vi har vært på med DUJSK har vært helt fantastisk. Rett over 2500 deltakere på to år og snart 2000 av dem har fått jobb. Vi er selvfølgelig stolte av resultatene som har vært omtrent dobbelt så gode som landsgjennomsnittet, men det viktigste her er jo at folk kommer i jobb. Det er det vi brenner for.

DUJSK var ikke og er ikke som andre jobbsøkerkurs. Da vi startet dette programmet brukte vi lang tid på å se på hva som var «galt» med jobbsøker-Norge slik som det var. Basert på dette så lagde vi et program som:

volunteer1.      Tar for seg de viktigste tingene med tanke på å få seg ny jobb

2.      Formidler teknikker og framgangs–metoder som er oppdaterte

3.      Tar for seg hvordan man søker jobb, og stiller så sterkt som mulig, i et tøft arbeidsmarked

Samtidig valgte vi å lage et program som tok helt avstand fra det vi kaller umyndiggjøring av flinke mennesker. På våre kurs skulle ikke deltakerne bli fortalt at de «MÅ» gjøre / skrive på en viss måte. På våre kurs skulle ikke deltakere bli fortalt om at de må ha et fast håndtrykk på intervjuet, at de må smile pent, at de må være forsiktig med hva de legger ut på FB osv. Dette er ting som flinke og erfarne folk allerede vet og det er slike ting som er med på å umyndiggjøre et menneske. Bare fordi man er jobbsøker så betyr jo ikke det at en skal behandles som en liten unge….

Vil du være med på DUJSK så er dette din siste mulighet. Vi gleder oss utrolig til disse siste kursene. Vi skal gi samtlige deltakere den støtten og hjelp de fortjener og vi skal gi alt for at dette er det beste valget du noen gang har tatt i din karriere. Enda viktigere; Du skal få et helt nytt syn på jobbsøkerprosessen og teknikkene som skal til for å få deg jobb.

Bli med da vel? Som 2500 + andre.

Erik og Kennet
Partnere i OG-S AS
DUJSK – Booster ferden mot ny jobb

For mer info så kan du maile lala.rogenes@ogsnorway.com

Kursdatoer er som følger (3-dagers kurs):

Bergen                 23/05 | 29/05 | 30/05 (Dagtid)
Kristiansand
        04/05 | 11/05 | 12/05 (Dagtid)
Oslo
                     24/05 | 25/05 | 06/06 (Kveldstid)

Om det kommer et kurs i Stavanger eller Trondheim er vi noe usikker på. Send gjerne en mail til oss om du ønsker å være med om vi setter opp kurs her.

NB. Fikk du ikke med deg gratis jobbsøker-webinar vi holdt 18.04 så kan det fortsatt sees i opptak via denne linken:

https://join-emea.broadcast.skype.com/ogsnorway.com/fd5a7de8d9ef4976a8ee973108607c3a

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s