Det absolutt viktigste for en jobbsøker om sommeren er og kunne ta seg litt fri fra jobbsøk slik at en kommer tilbake i august og er 110% klar til å “gi alt” for å finne seg en ny jobb. For noen innebærer det å ta seg helt fri i ferien, mens for noen så vil en fortsatt ønske å følge litt med. For de som følger litt mer så kan dette være en unik mulighet. Du vil ha færre jobbsøkende konkurrenter og mange av dem som rekrutterer vil ha mer tid til å snakke med deg / møte deg.

22.juni skal vi i OG-S AS og DUJSK holde et helt gratis webinar om hvordan du som jobbsøker kan ha en god og velfortjent ferie, men samtidig følge med på hva som skjer på jobbfronten. Vi skal gi deg enkle tips, vi skal gi deg noen mer avanserte tips og vi skal hjelpe deg til å få en så god sommer som overhode mulig.

Webinaret er helt gratis og vil vare i ca. 60 minutter. Du melder deg på via arrangementet på Facebook og kan følge linken nedenfor.

Tidligere gratis webinar har vært en stor suksess med opptil 500 deltakere på hvert webinar. Grip denne unike muligheten så kan det være at du faktisk er i jobb når sommeren er over.

Jobbsøker og sommer

Meld deg på via vår Facebook side, OG-S AS

Vi gleder oss som alltid til å kunne dele vår ideer og tips med alle jobbsøkere der ute. Del gjerne videre ettersom det ikke er noen grense på hvor mange som kan delta.

Ha en flott dag videre så sees vi kanskje på webinar 22.juni

Erik Falk Hansen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s