I dag har vi to glad-nyheter for deg som er jobbsøker eller for deg som blir jobbsøker etter sommeren. Nå som markedet for alvor begynner å snu så skal du ikke se bort fra at drømmejobben ikke er så langt unna. Det ser vi hver uke når vi feirer tidligere DUJSK-deltakere som har fått seg ny jobb. Du har kanskje selv sett alle champagne-flaskene vi legger ut? Så her er godnyhetene…

Gladnyhet 1

Torsdag 22.06 kjører vi et helt gratis webinar for alle jobbsøkere i Norge. Her skal vi fortelle deg litt om hvordan du kan følge med på hva som skjer på jobbfronten i ferien, uten å bruk så veldig mye tid på det. Som vi alltid sier; En jobbsøker fortjener jo også litt ferietid.

For å melde deg på så følger du linken nedenfor som tar deg til vår FB-side. Deretter går du på arrangementer. Webinaret kan sees fra PC, mobil eller nettbrett og du trenger ikke skype for å være med.

https://www.facebook.com/pg/OG-S-AS-321447281317507/events/?ref=page_internal

 

power

Gladnyhet 2

I august / september skal vi arrangere noen DUJSK-kurs som er åpne for alle jobbsøkere. Kursene skal holdes i Oslo, Stavanger, Bergen og Kristiansand og det er maks 10 plasser per kurs. Det som er helt nytt med DUJSK-programmene er at du som deltaker vil få gratis tilgang til det helt nye digitale programmet for jobbsøkere; Jobcatcher. Dette i tillegg til alle de andre fordelene og tingene du mottar som DUJSK deltaker (kurs over 3 dager, medlem av lukket gruppe på LI hvor vi deler stillinger, profil markedsført via sosiale medier, hjelp med CV og søknad, sosiale medier kurs og m.m)
Melder du deg på før 30.06 får du også 20% rabatt på hele pakken og du kan betale faktura i 2 deler slik at du betaler halve i juli og halve i august.
NB. Dette skal ikke registreres som kurs med tanke på NAV ettersom det er jobbsøkende aktivitet. Det har vi fra høyeste hold i NAV-systemet.
For mer info om DUJSK-Programmene etter sommeren så send en email til laila.rogenes@ogsnorway.com så mailer hun deg alt du trenger av info. Bare husk; Plassene går fort for disse kursene så vær tidlig ute.

Som du forhåpentligvis nå har forstått så handler jobbsøk om mye mer enn bare CV og søknad. Det handler om en plan og en strategi, det handler om de fem kanalene til ny jobb, det handler om sosiale medier, det handler om en optimalisert LI profil, de handler om motivasjon og lyst, det handler om nettverk og det handler om å skille seg ut. Alt dette + mye mer dekker vi på DUJSK-kurset.
Fortsatt i tvil? Sjekk mine referanser på LI hvor du ser 150 + referanser fra tidligere deltakere.

Vi gleder oss til flere DUJSK kurs og som alltid skal vi gi alt for at “våre” jobbsøkere får den støtten og hjelp de har behov for og fortjener.

Håper vi sees på gratis-webinar og håper vi sees på DUJSK etter sommeren.

Ha en strålende jobbsøkeruke

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s