Nå som sommeren kommer så skal også du som jobbsøker ta deg en god og velfortjent ferie. Det er faktisk veldig viktig at du tar et pust i bakken. August, september og oktober er nemlig de mest aktive månedene her i Norge med tanke på utlyste stillinger. Da gjelder deg å være klar både mentalt og fysisk. Da gjelder det å ha alt utstyret på plass og da gjelder det å ha en så til de grader god plan og strategi. Klarer du dette, ja det er det stor mulighet for at du finner deg en jobb før snøen kommer.
Vi har valgt å sette opp nye DUJSK-Program (For jobbsøkere) i Bergen, Oslo og Stavanger i slutten av august / begynnelsen av september og det nettopp fordi vi ønsker å gi enda flere jobbsøkere muligheten til å finne seg ny jobb.
head startJobbsøkerprogrammet DUJSK er Norges råeste jobbsøkerprogram og det har tatt helt av de siste årene iht. antall deltakere og resultatene. DUJSK er ikke et jobbsøkerprogram der vi umyndiggjør alle dere flinke mennesker med tings som at du må ha et fast håndtrykk på intervjuet, du må speile stillingsannonsen, speile intervjueren og smile pent. Alt dette oppgulpet man leser og hører om daglig. Nei, DUJSK skal ikke være med å umyndiggjøre noen. Det har ikke du og vi tid til. Vi skal bruke all tid og krefter på de tingene som virkelig gjør en forskjell i jobbsøkerprosessen.

Vil du bli med? Gjør som 2500 + andre i Norge de to siste årene; Bli en DUJSKER du også. Det er rimelig og vi har til og med gjort det slik at du kan betale deltakeravgiften over 3 måneder. Melder du deg på innen 10.juli så får du 20% rabatt i tillegg.

Alt dette mottar du som deltaker:

Ved påmelding

  • Vi jobber med din CV og du får den tilbake innen 2 uker
  • Du mottar link til et online webinar om sosiale medier for jobbsøkere hvor vi i tillegg hjelper deg med å bygge opp en 100% optimalisert LI profil
  • Du blir medlem av lukket gruppe på LI som heter DUJSKER, en gruppe hvor vi deler opp til 200 stillinger per uke
  • Du kan bruke oss for hjelp umiddelbart. Det er bare å ringe, maile, tekste osv.

Selve kurset

  • 3 dager i lag med 10 andre jobbsøkere i din region (tenk de nettverket du får :-))
  • Vi ser på plan og strategi, de fem kanalene mot ny jobb, hvordan du kan stille 60% sterkere enn alle andre i intervjusammenheng, mer sosiale medier, søknad, åpne henvendelser og i tillegg så markedsfører vi din profil til våre nettverk (Ca. 50 000 på LI) + masse mer

Etter kurset

  • Du kan bruke våre nettverk
  • Du kan få hjelp når det måtte være
  • Du får bli med på webinarer kun for DUJSKERE

Så det helt nye: Alle deltakere mottar gratis log-in til det helt nye digitale jobbsøkerprogrammet, Jobcatcher som kommer i september.


Her har du ingenting å tape. Du har alt å tjene faktisk. Tenk følelsen av å ta sommerferie vel vitende om at du skal være med på Norges ledende jobbsøkerprogram? Tenk hvor deilig det er å vite at det kanskje er deg vi spretter champagnen for utover høsten? Tenk hvor deilig det vil være å kunne stille sterkere enn alle andre jobbsøkere innenfor ditt felt?

Send en email til laila.rogenes@ogsnorway.com så sender hun deg litt mer info om dato, innhold og kostnad.

Vi kan aldri love jobb til våre deltakere, men vi kan love at du vil stille så til de grader sterkere enn tidligere og at vi skal gi alt vi har for at du får den støtten og oppfølging du har behov for og fortjener.

Nytt jobbsøkerprogram for et nytt arbeidsmarked, for nye og moderne tider, og et nytt samfunn. Ja det er DUJSK kort oppsummert

Ha en flott sommer alle

Erik Falk Hansen | Daglig Leder | OG-S AS

Fikk du ikke med deg webinaret for 2 uker siden «jobbsøker og sommer» så finner du det på vår youtube-kanal hvor du også finner masse andre spennende innlegg og filmer om jobbsøk.
https://www.youtube.com/channel/UChMHQuLf4lDtUMDSG58krnQ

Meld deg også gjerne på gratis jobbsøkerwebinar for august «få en pangstart på jobbsøk etter ferien». Det gjør du under arrangementer på vår Facebook side. https://www.facebook.com/OG-S-AS-321447281317507/

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s