En ny jobbsøkeruke er foran oss og det er så utrolig gøy å se at det løser seg for mange der ute. Våre kursdeltakere på DUJSK fortsetter å få seg jobb og ellers ser jeg også en stor økning i antall oppdatering på LinkedIn om at folk starter i nye jobber. Lover godt for månedene framover og er du selv jobbsøker så har du all grunn til å være positiv.

Har du vært ute av arbeid en god stund?
Frykter du at du nærmer deg stadiet «langtidsledig»?
Frykter du at dette vil gjøre deg mindre attraktiv?
Fortvil ikke. Du skal vite at du IKKE er mindre attraktiv på arbeidsmarkedet og jeg ser daglig folk som har vært utenfor arbeid i alt fra 1 til 2 år plutselig får seg jobb.
Jeg snakker daglig med mennesker i rekrutteringsbransjen som også bekrefter at det ikke er negativt.
Ja, du skal vite følgende: Det er helt sikkert er noen der ute som har bruk for deg. Du må bare være tålmodig, positiv, arbeide hardt og våge å tenke nytt.
Da løser det seg for deg også.

NB. Husk også at det i noen tilfeller vil være en fordel å ikke være i arbeid med tanke på å få seg ny jobb, spesielt iht. vikarstillinger og konsulentstillinger. Kan du starte umiddelbart så vil det i mange tilfeller være et stort pluss.


 

For de av dere som ikke har fulgt meg eller OG-S AS så veldig lenge så tenkte jeg det var på tide å informere deg om vår youtube-kanal. Her ligger det en rekke filmer hvor jeg deler jobbsøkertips. I tillegg vil du også finne tidligere gratis webinarer på denne kanalen. Kan også opplyse om at det siste webinaret vi holdt, «få en pangstart på jobbsøk etter sommeren» fortsatt ligger ute. Fikk du ikke med deg dette så anbefaler jeg at du tar en god titt på hele webinaret. Basert på tilbakemeldingene fra flere hundre som var med så tror jeg du vil få en helt ny giv og helt nytt syn på ting. En perfekt mulighet til å få en god start på jobbsøkeruka.

Link til youtube-kanal:

https://www.youtube.com/channel/UChMHQuLf4lDtUMDSG58krnQ

Link til webinaret «få en pangstart på jobbsøk etter sommeren):

https://www.youtube.com/watch?v=OA8-ObHe7aI

Når det gjelder våre private program av jobbsøkerprogrammet DUJSK så er det nesten helt fullt over alt. Kurset i Stavanger i september er helt fullt, mens kurset i Bergen som begynner 18/09 kun har en plass ledig. I Oslo har vi en ledig plass for kurset som begynner om et par uke. Ønsker du mer info så sender du en email til Laila.rogenes@ogsnorway.com . Kurset går over 3 dager (Kveldstid i Oslo) og du vil være i lag med 9-11 andre jobbsøkere. Det koster ikke en «arm og en legg» å være med og alt dette er inkludert:

Kurs i 3 dager | Bruke oss for hjelp når som helst helt fram til du har fått jobb | Medlem av lukket gruppe på LinkedIn hvor vi deler stillinger vi finner / får gjennom våre nettverk | Fullt kurs- og tipshefte | Profil markedsført via våre nettverk | Videomaterialet fra alle seksjonene på kurset | mye mer

NB. DUJSK er ikke et jobbsøkerkurs hvor vi sitter å umyndiggjør flinke mennesker med å fortelle at du må smile pent på intervjuet, ha et fast håndtrykk og for all del huske å speile intervjueren. Nei, vi ser på de tingene som faktisk gjør en forskjell. De tingene som gjør at du har bedre motivasjon enn andre og de tingene som gjør at du når fram både i det åpne og det skjulte arbeidsmarkedet.

Det er skikkelig godt å komme i gang igjen etter neste 3 måneders pause fra DUJSK-kurs. Nå har vi masse motivasjon til å hjelpe enda flere jobbsøkere på ferden mot ny jobb. Bli en DUJSKER du også da vel?

Ha en strålende jobbsøkeruke og krysser alt jeg har for at det løser seg. Heier på deg.

Erik Falk Hansen

#dujsk #passion4people #livimarkedet #bliendujskerduogså #detløserseg #bedrehverdagforjobbsøkere

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s