Jobbsøk handler om mye. Alt for mye nesten, men det er ikke så vanskelig som mange skal ha det til. Motivasjonen er viktig, det samme er dette med plan og strategi, men det viktigste; Det er å ha troen på seg selv, være seg selv og by på seg selv.
Det går mot spennende måneder for jobbsøkerprogrammet DUJSK og skikkelig godt å komme i gang etter sommeren. I går var første kurs ferdig her i Oslo og i kveld begynner vi sannelig igjen med et helt nytt kurs i Oslo etterfulgt av oppstart på kurs i Stavanger i morgen. Ikke bare det, i morgen holder vi også en DUJSK jobbsøkerdag for NITO i Rogaland, noe vi gleder oss veldig til. Så er det like før vi går i gang med DUJSK for NAV Aust-Agder i samarbeid med Otto Ressurs. Ja, mye skjer og det er gøy. Ingenting er bedre enn å sprette champagne og feire de som får seg jobb og det skal det bli mye av utover høsten.

At det blir færre DUJSK private program framover må vi bare akseptere. Vi har rett og slett ikke tid til å ha kurs så jevnlig som tidligere i år og i 2015 / 2016, men heldigvis er det noen kurs utover. Nå er datoene klare for oktober.

Stavanger | 03/10 – 17/10 og 24/10 (09:00 – 15:00)

Oslo | 16/10 – 24/10 – 31/10 (17:00 – 21:00)

Når vi kjører DUJSK Program for private så er det viktig at vi legger det opp slik at det ikke koster en arm og et bein. Vi har derfor gjort det så rimelig som mulig slik at så mange som mulig kan være med. I tillegg deles kursavgiften i to deler slik at du, for kursene i oktober, betaler halve beløpet i september og halve beløpet ikke før 31/10.

goalDUJSK er ikke som «andre» jobbsøkerkurs eller jobbklubber. Her bruker vi ikke tid på å fortelle deg at du må smile pent på intervju og speile intervjueren. Ei heller forteller vi deg hva du skal skrive, si og gjøre. Du ser; Det er umyndiggjøring på sitt verste / beste og det er du for god til. Dessuten; Det finnes kun en måte å stille så sterkt som mulig på og det er følgende; Være deg selv og by på deg selv.

Så hva dekker vi på kurset?

Noen stikkord er: 6 kanalene mot ny jobb, strategi, plan og aktivitet, hvordan stille sterkere enn alle andre på intervju og det uten å være nervøs, sosiale medier, digitale verktøy, presentasjon (PP og video), motivasjonen og mye mer.

Er det andre fordeler?

Ja masse. Fra og med påmelding så kan du bruke oss for hjelp når du måtte ønske og det helt fram til du er i jobb. Du blir med i en lukket gruppe / nettverk på LinkedIn hvor vi deler stillinger fra vårt nettverk (Kun DUJSK deltakere har tilgang til gruppen). Du mottar 90 minutters online sosiale medier kurs hvor vi viser deg hvordan du få en 100% optimalisert LI profil. Vi kommenterer din CV innen 14 dager fra påmelding. Vi kan tipse folk i nettverket vårt om deg og anbefale deg inn når du søker på en stilling.

Uavhengig av innholdet i kurset og alle tjenestene du får tilgang til, det viktigste er kanskje følgende; Du kommer i lag med 9-11 andre jobbsøkere med høy kompetanse og erfaring. 10 jobbsøkere er bedre i lag enn den som kun har seg selv og kaffekoppen og du vil få utrolig mye ut av dette.4

Det var dagens markedsføringstekst fra oss i OG-S 😊 Nå er altså nye kurs satt opp i oktober for Stavanger og Oslo og da er det bare å melde seg på. Gjør som snart 3000 andre her i Norge; Bli en DUJSKER du også.

Hva om du vil ha mer info? Da sender du en email til laila.rognes@ogsnorway.com eller ringer henne på +47 99 50 11 14.

Ha en strålende dag alle

Erik

3 thoughts on “DUJSK, DUJSK og atter DUJSK – Herlig

  1. Og en til Erik glemte i farten, men som han ikke vill glemme. Ikke gi opp, ikke gi opp, og prøv igjen enda en gang, og prøv på nytt, ta kontakt med noen på nytt, lag en ny plan, evaluer plane, og prøv på nytt. Dersom du gjør det og hele tiden forbedrer deg så får du mye igjen for det. Og skulle du bli lei og gi opp så ta en pause fra alt, få tilbake gløden og lysten til å gjøre den vanskeligste jobben du gjør, det å skaffe deg en ny jobb, for den dårligste kunden du kommer borti, deg selv 🙂 Den kunen en egentlig skulle visst mest om vet vi minst. Doe av dette får du tips om på kurset, og fra de 9-10 andre du kan samarbeide med. Jeg kan absolutt ikke gjøre noe annet enn å anbefale OGS og alt de har betydd for så mange på så kort tid. Og smitter 10 % av gløden på OGS over på deg så har du allerede en god sjanse. Og følger du alle rådene du får, så får du ikke tid å søke jobber for de som vil ha noen kontakter deg istedenfor 🙂 Nå er det så som klarer å følge alle rådene deres, og artig å se OGS nå sier 6 kanaler til jobb og ikke 5 som de sa før, kan den siste vere video / youtube. Lykke til alle sammen som trenger litt hjelp til å gjøre hverdan lysere og som trenger litt motivasjon, hilsen en tidligere deltaker som nok fulgte for få av rådene, ikke fordi jeg ikke orket, men følte ikke det var meg og følte meg ikke vel med å følge rådene… Og ja, det løste seg til slutt for meg også. Etter ca 80 søknader, ca 10 intervju, ca 15 – invitasjoner til intervju og ca 80 – 15 skriflige avslag på resten av søknadene.Never ever give up and you will win … eventually 🙂

    Like

  2. Hei Erik. Jeg har kommet over en stillingsannonse der utlysningen er lagt ut på engelsk.

    Jeg lurer på hvordan en da skal svare? Jeg går utifra at det skal svares på engelsk, men skal søknaden skrives med hensyn på norsk oppsett, eller engelsk oppsett? Engelske søknader, har etter min oppfatning, en helt annen stil enn norske søknader.

    På forhånd takk for svar.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s