Tenk å starte jobbsøkeruka med ny giv og motivasjon! Tenk å få en bedre start på uka enn tidligere! Vel, det skal vi prøve å hjelpe deg med, og det helt gratis. Fra og med mandag 25/09 så vil vi hver mandag 09:00 kjøre en live-sending på vår FB side for alle jobbsøkere i Norge. Enda bedre; Du kan se sendingen i opptak om du ikke er ledig 09:00. Slik funker det:

Du må følge OG-S AS på FB og du kan enten søke oss opp eller følge linken nedenfor.

https://www.facebook.com/OG-S-AS-321447281317507/

Så er det bare å gå inn på siden hver mandag 09:00 for å være med. Sannsynligvis vil du også få opp et varsel på din profil om at sendingen er i gang.

klar ferdig ny

Det er mye vi skal dele med deg gjennom disse sendingene og det skal gå både på motivasjon, aktivitet, tekniske tips og masse annet. I tillegg så vil det være mulig å stille spørsmål underveis om det er noe spesifikt du vil vi skal ta opp.

Vi gleder oss masse til å komme i gang med dette. Har hatt planer om dette lenge, men har rett og slett ikke hatt tid. Nå kjører vi på og spre det glade budskap.

Hilsen

Erik og Kennet i OG-S AS


OG-S AS står bak et av Norges mest unike og ledende jobbsøkerprogram, DUJSK. DUJSK er tilgjengelig for private jobbsøkere i Stavanger, Oslo, Kristiansand, Bergen og Trondheim og snart har 3000 deltakere vært med på dette programmet. Rettet spesielt mot de med høy kompetanse og / eller lang erfaring og / eller nyutdannede. For mer info send en email til laila.rogenes@ogsnorway.com. Alt av kurs i september og begynnelsen av oktober er utsolgt, men nye kurs satt opp for midten av oktober.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s